Özdilek

Siyaset

Dr. Kaman Ata’nın huzurunda başladı

Millet ittifakın ortak adayı Dr. Serdar Kaman, Büyükşehir belediye başkanlığının startını Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk heykelinde verdi.

2 Şubat 2019 Saat: 01:38
Dr. Kaman Ata’nın huzurunda başladı
Dr. Kaman Ata’nın huzurunda başladı

Dr. Kaman Ata’nın huzurunda başladı

Millet ittifakın ortak adayı Dr. Serdar Kaman, Büyükşehir belediye başkanlığının startını Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk heykelinde verdi.

İşte,haber detayı 

Törene CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP Büyükşehir aday adayı Keramettin Gençtürk, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan ve partililer katıldı. 

Serdar beye başarılar diliyorum

Programda ilk olarak söz alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay: “Her söze başladığımızda ülkemizin ve Kocaeli’nin iyi yönetilmediğini söylüyoruz. Herkese dokunan Belediyecilik için yola çıkan İzmit adayımız Fatma Kaplan Hürriyet’e başarılar diliyorum. Daha sonra ise Millet İttifakı’nın Büyükşehir adayı olarak yola çıkan Serdar Beye bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Daha sonrasında söz alan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız: “Kocaeli değişimin başlangıcı olacak. Büyükşehir adayımızın, İzmit’in sembolü olan Atatürk heykeli ve saat kulesinden başlaması bir mesajdir. Önce insan olmalı sonra doktor. Doktor Kaman, canımızı teslim ettiğimiz özel bir insan. Büyükşehir adaylığına kendi isteği ve inancı ile aday oldu. CHP İl Başkanı ve yöneticileri millet ittifakının adaylığında yürekten bir destek veriyorlar. Kocaeli’nin her bölgesinde her insana dokunabileceğine inanıyorum. Belediye almaktan ziyade nasıl bir belediyecilik yapılabileceğini göstereceğimize inanıyorum” dedi. 

“Atamızın huzurundayız”

Programda son olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman: “Atamızın huzurundayız. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeye kattığı tüm kazanımlar bilinçli şekilde yok ediliyor. Modern öğelerle bezenmiş büyük Türkiye hayali için, insan odaklı bir kent için onun ilkelerine ihtiyacımız var. Atatürk milliyetçi ve halkçıydı. İttifakımızın temelinde de Atatürk ilkeleri var. Şehirleşmeyi betonlaşma zanneden, değişim içinde insan olması gerekirken insanı unutan ve ranta önem veren bu zihniyetin 15’inci yılı devam ediyor. 

Ülkenin kaynaklarını harcamış

 halka söyleyecek sözü kalmamış zihniyet gönül belediyeciliğinden bahsediyor. Bu halk onları gönüllerinden çıkarmış. Boşalan o gönüllere dürüstlüğümüzle biz gireceğiz. Atamızın huzurunda söz veriyorum; halkımızın her kuruşunu milletimizin menfaati için harcayacağız. Sosyal projeler ile halkımızın karşısına çıkacağız. Sosyal yardımları şovla yapmayacak, bu milletin sorunlarına vizyoner bakış acısıyla çözüm getireceğiz. Göç alan büyük bir kentiz. Ama bu kenti artık sanat ve bilim konusunda burayı marka kent yapacağız  Vira Bismillah diyerek startı buradan veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat