Özdilek

Eğitim

Dokuz Eylül’de ortak mezuniyet sevinci

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) 2020-2021 Akademik Yılı’nda bölümlerinden dereceyle mezun olan öğrenciler için Ortak Mezuniyet Töreni düzenlendi. İZMİR (İGFA) - Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 2020-2021 Akademik Yılı için ‘Ortak Me

12 Ağustos 2021 Saat: 10:05
Dokuz Eylül’de ortak mezuniyet sevinci
Dokuz Eylül’de ortak mezuniyet sevinci

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) 2020-2021 Akademik Yılı’nda bölümlerinden dereceyle mezun olan öğrenciler için Ortak Mezuniyet Töreni düzenlendi.

İZMİR (İGFA) - Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 2020-2021 Akademik Yılı için ‘Ortak Mezuniyet Töreni’ düzenledi. DEÜ Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreni, üniversite bünyesinde yer alan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından dereceyle mezun olan öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

DEÜ Devlet Konservatuarı öğrencilerinin bale gösterisi eşliğinde gerçekleştirdiği müzik dinletisiyle başlayan mezuniyet töreni, üniversitenin sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlandı. 

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Türk bilim dünyasının saygın markalarından olan Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Türkiye’ye, İzmir’e ve bilim dünyasına yeni mezunlarıyla hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, mezun olan öğrencileri kariyerlerinde yeni bir yolculuğa uğurlamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, rektörlük olarak her zaman daha iyisi ve daha fazlası için çalıştıklarını kaydetti.  Mezun öğrencilere de seslenen Rektör Prof. Dr. Hotar, “Büyük ailemizi layıkıyla temsil edeceğinize inanıyoruz. Biz, her zaman buradayız; iyi gününüzde de kötü gününüzde de yanınızdayız” dedi.

Programda daha sonra öğrenciler adına Buca Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü birincisi Melisa Kaya yaparken, ortak mezuniyet töreni toplu fotoğraf çekimi ve öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat