Özdilek

Kültür/Sanat

Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Şöhreti ülke sınırlarını aşan Doğru Ekspresi, şimdi de ulusal fotoğraf yarışmasına konu olacak.

6 Mayıs 2018 Saat: 17:15
Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf Yarışması Başlıyor
Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf Yarışması Başlıyor

“Tam O AN” mottosuyla düzenlenen ve Doğru Ekspresi güzergahı üzerinde çekilen fotoğraflarla yarışmaya katılacaklara çeşitli ödüller verilecek.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının himayesinde, TCDD Taşımacılık A.Ş. ev sahipliğinde düzenlenen “Tam O AN” fotoğraf yarışmasına 18 yaş üstü amatör ve profesyonel fotoğrafçı olan herkes katılabilecek.

 

Şöhreti ülke sınırlarını aşan ve dünyada birçok ülkede gündem olan Doğu Ekspresi, şimdi de “Tam O AN” mottosuyla “Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf Yarışması”yla gündeme geliyor. Doğu Ekspresi güzergahı üzerinde çekilen fotoğrafların ödüllendirileceği yarışma, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının himayesinde, TCDD Taşımacılık A.Ş.’nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

 

Yarışmaya katılanlar arasında jürinin belirleyeceği birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Yarışmada, mansiyon ödülüne layık görünen üç isme de 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılanlar arasında 36 eser de Ankara ve Kars’ta sergilenecek. Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 31 Mayıs 2018 (TSİ 23.00) olarak belirlendi.

 

Her fotoğrafçı 4 eserle katılabilecek

Yarışmaya, amatör veya profesyonel fotoğrafa meraklı 18 yaş üstü herkes katılabilecek. Fotoğrafçı en fazla 4 (dört) adet sayısal renkli veya siyah-beyaz eserle yarışmaya katılabilecek. İnsansız hava araçlarıyla (drone) fotoğraf çekenler de yarışmaya katılabilecek. Jüri ve düzenleme üyelerinin birinci derece yakınlarıyla Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar söz konusu yarışmaya katılamayacak. Başvuru ve şartlarla ilgili detaylı bilgilere www.tfsf.org.tr ile www.tcddtasimacilik.gov.tr adreslerinden ulaşılabilir.

 

Etiketler: Doğu Ekspresi,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat