Özdilek

Spor

Doğantepespor yemekte buluştu

Bu sezon ikinci kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan Başiskele Doğantepespor, önceki gün Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Spor Tesisleri’nde sezon öncesi yemekte buluştu

10 Temmuz 2018 Saat: 14:14
Doğantepespor yemekte buluştu
Doğantepespor yemekte buluştu

Bölgesel Amatör Lig’de bu sene mücadele edecek olan, Başiskele Doğantepespor, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Spor Tesislerinde yönetim kurulu ve futbolcular tanışma yemeğinde buluştu.  Doğantepe köy halkı da yemeğe ilgi gösterdi. Bu sezon Doğantepespor’un teknik patronu Murat Şahin ve yardımcı Antrenör Hakan Tan, Başiskele Doğantepspor Kulübü Başkanı Serhat Hozar Doğantepe Muhtarı Mithat Öztürk, bordo mavili futbolcuları yalnız bırakmadı.

 1750 biletin satıldı

 Başiskele Doğantepspor Kulübü Başkanı Serhat Hozar ve yönetim kurulu tarafından verilen tanışma yemeği 2 saat sürdü. Tanışma yemeği öncesinde Doğantepe köyü merkez cami imamı Eşref Kaya açılışı dua okudu. Kulüp Başkanı Serhat Hozar ve yönetim kurulu üyeleri takıma destek için bastırılan 1.750 biletin satıldığı yemekte herhangi bir bilet satılmadı sadece köy halkı ile sezon öncesinde tanışma yemeği ve Başiskele Doğantepespor’a dış transferde 7 futbolcu ile anlaştıkları, İshak Topçu, Mustafa Ertuğ, Mustafa Aslan, Oğulcan Keskin, Şevket Gündoğdu, Abdurrahman Kırmacı ve Tunahan Uçar ile ön anlaşma yapıldı.

 Hüseyin Ayazdan tam destek

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın geçen sene verdiği desteği ile Lige kalmayı başaran Doğantepspor’a yeni sezonda da tam destek verecek olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, temsilcimizin dış transferde yapacağı transferlere büyük destek verecek. Doğantepe kulüp Başkanı Serhat Hozar” Başkanımız bize tam destek vereceği şu anda yapılan dış transferler devam ediyor bir forvet ve stoper futbolcu daha takıma takviye etmek istiyoruz ve daha sonra transferi kapatacağız”dedi. Doğantepespor yeni sezon hazırlıklarına 1. Ağustos’ta başlayacak 10 gün kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 10 Ağustosta kampa gidecek kamp nerde olacağı önümüzdeki hafta belli olacak.

 

Etiketler: Hüseyin Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat