Özdilek

Spor

Doğan spor il temsilcileri ile buluştu

Spor il temsilcileri istişare toplantısı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

2 Kasım 2018 Saat: 09:12
Doğan spor il temsilcileri ile buluştu
Doğan spor il temsilcileri ile buluştu

Antikkapı Restoran’da gerçekleşen toplantıya Başkan Nevzat Doğan’ın yanı sırta Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu,  Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kutlu, Gençlik Hizmetleri İzmit İlçe Spor Müdür Turgay Bulut ile spor federasyonların Kocaeli il temsilcileri katıldı.

 

Görev kabul ettik

 Programda konuşan Başkan Doğan “ zaman zaman  il temsilcilerimizle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz.  Yeni nesil belediyecilikte hayatın her alanına dokunan bir anlayış var. Okulundan camisine, evde yatan hastasına hizmet götüren bir belediyecilik anlayışı içerisindeyiz. Tabi ki çok önem verdiğimiz spor alanında da hizmet yapmayı kendimize görev kabul etti.  Bu konuda devletimizin zaten bir kuruluşu var. Onun yanında federasyonlar ve seçilmiş organlar var. Bunların bir uyum içeresinde  çalışmalarını sündürmesi çok önemli.

 

Ne kadar spor o kadar başarı

 

Şehrimizdeki spor faaliyetleri son derece başarılı ilerliyor.   Özellikle amatör spor çalışmalarımızda önemli bir atılımımız ve başarı grafiğimiz var.  Tabi bunu daha ileriye götürmek, daha bireysel tarzda tabana yaymak ve bunun sonuncunda da şehir de farklı güç kaynağı olacak sportif başarılar elde etmek hepimizin beklentisi.  Ne kadar spor varsa, ne kadar farklı spor dalıyla uğraşılıyorsa bu bizim için o kadar önemli.  Kentlilik anlayışı ve duygu oluşturma arzusundayız” dedi.

 

 Desteğe devam 

 

İzmit Belediyesporun faaliyetleriyle ilgili bilgilendirmede bulunan Doğan “  bir yandan Büyükşehir Belediyemiz, biryandan biz  sporun şehrimizde yaygınlaşması için çalışıyoruz.  Haydi Basketbola projemizle 40 bin basketbol topunu dağıttık.  Saha ve basketbol topu dağıtımlarımız devam edecek. Yine Türkiye de ilk defa belediyemiz tarafından başlatılan bisiklet projemiz devam ediyor. 2009’da adaylık projem olan  Bisiklet ile eleştirildim, tiye alındım. Bisiklet,  gelişmiş ülkelerin önemli ulaşım aracı olarak kullanılıp, milli bir olay olarak görülmektedir. Süper Lig’de  bir basketbol takımımız var, güreş takımımızda süper ligde,   basketbol takımımızda çok iyi gidiyor.  Jimnastik ve yüzme takımımızda önemli başarılara imza atıyor. 2009 yılından itibaren 23 bölgede fitnes kursları açtık.  185 bin sporcumuza hizmet veren Cephanelik Spor tesisimiz, Sarısu gençlik merkezimiz,  satranç okullarımızda şimdiye kadar binlerce öğrenciye eğitim verdik.  Bisiklet turları ve park yerlerimizle de bisiklet sporuna desteğimiz devam ediyor.  Gölkay Parkta gençlerimiz eğitim görüyor, 15 amatör klübümüze spor tesisi kazandırdık.  Diğerlerine de yapmak  istiyoruz ama yer bulamıyoruz. 10 branşta 600 sporcuyla  sportif çalışma içindeyiz.  Bunların yanında spor kulüplerine  malzeme desteklerimizde oluyor Çocuklarımızın sağlıklı sportif çalışmalar içerisinde yetişmesi bir anlamda da  geleceğimize yapılan yatırımdır. Destekleri için spor il müdürümüze ve şehrimizdeki sportif faaliyetlere emek veren değerli yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.  

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat