Özdilek

Güncel

Doğan emekli evi açtı

İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya’da emekli evi açtı.

17 Haziran 2018 Saat: 01:58
Doğan emekli evi açtı
Doğan emekli evi açtı

İzmit Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan emekli evlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Halen şehrin 10 ayrı noktasında bulunan 5 yıldızlı otel konforundaki bir emekli evi de Alikahya’da açıldı. Alikahya merkez mahallesindeki belediye hizmet binası içindeki emekli evinin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye meclis üyesi İbrahim Kılıç, belediye başkan yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, muhtarları, Ak Parti İzmit İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 İzmit belediyesi’nin projesi

 Açılışta konuşan Başkan Doğan, Türkiye’de ilk defa Emekli Evi Projesi’ni İzmit Belediyesi olarak kendilerinin  hayata geçirildiğini belirterek “başımızın tacı büyüklerimize güzel bir hizmeti sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. 5 yıldızlı otel konforundaki emekli evinde çay, kahve, internet, televizyon, masaj koltuğu satranç ve tavla gibi emeklilerin ihtiyacı olabilecek her şey mevcut. Millet olarak bin yıllardır birçok badireleri atlatıyorsa, bugünlere böyle güzel birlik beraberlik içerisinde geliyorsa bunun nedenlerinden biri de anaya, ataya sahip çıkmaktır. Binlerce emeklimizin yararlandığı emekli evlerimizin böyle bir anlamı da var.

Etiketler: Nevzat Doğan,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat