Özdilek

Siyaset

Doğan’dan MÜSİAD’a ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Celal Ayvaz’ın başkanlığını yaptığı MÜSİAD Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti.

14 Eylül 2018 Saat: 22:05
Doğan’dan MÜSİAD’a ziyaret
Doğan’dan MÜSİAD’a ziyaret

MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette özellikle ekonomik konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

 Ekonomik savaş var

 Ziyarette konuşan Başkan Nevzat Doğan “ sık sık STK’ları ziyaret ederek ortak neler yapabiliriz diye fikir alış verişlerinde bulunuyoruz. MÜSİAD ziyaretinde de şehrimizdeki yatırımları değerlendirdik, belediyemizle ilgili istek, arzı ve önerilerini aldık. Özellikle son zamanlarda emperyalist güçler ülkemiz üzerinde büyük bir saldırı içindeler. Döviz üzerinden gerçekleştirilen ekonomik savaş ile  ülkemize diz çöktürmek istiyorlar. Ama ne yapsalar, nasıl bir oyun içinde olsalar da, her zaman olduğu gibi liderimiz, başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu saldırıları bertaraf edeceğiz. Bunun için millet olarak  daha çok kenetlenmeli, daha çok yerli üretim ve tüketimde bulunmalıyız.

 

İş adamlarının morali önemli

 Bu dönemde MÜSİAD gibi kuruluşlarımız ve onlara bağlı iş adamlarımız ekonomik savaşın en önemli neferleridir.. Onların desteklenmeleri, moral ve motivasyonları, duygu ve düşüncelerinin alınması çok önemli. Bu kritik süreçte biliyoruz ki, diğer ticari meslek kuruluşlarımızın üyeleri de hep birlikte hareket edip ülke olarak yine alnımızın akıyla zorlukları aşacağız. Belki de bu yaşadığımız durum, ülkemizin daha aydınlık günlere geçişinin sancılı günleri olarak hatırlarımızda kalacaktır” dedi.

 

Ülkemiz için

 MÜSİAD Başkanı Celal Ayvaz da, “Belediye Başkanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz. Başkanımız vatanına, milletine bir şeyler katma mücadelesi içerisinde olan nadir başkanlarımızdan biri.. MÜSİAD Kocaeli Şubesi olarak ülkemiz için aynı aşk ve şevk ile mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler: Nevzat Doğan,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat