Özdilek

Güncel

Doğan’dan bayram mesajı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

18 Ağustos 2018 Saat: 18:01
Doğan’dan bayram mesajı
Doğan’dan bayram mesajı

. Mesajında millet olarak daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde bulunmamız gereken bir dönemde olduğumuza dikkat çeken  Başkan  Nevzat Doğan, “Türk milleti var olduğu süre boyunca birçok badirelerle karşı karşıya kalmış, içte ve dışta saldırıların hedefi olmuştur.   Bu badireler Türk Milletinin birlik, berberlik içerisinde oluşu, bedeninde, ruhunda, genlerinde taşıdığı asil ruhu ve Allah’ında izniyle her seferinde atlatılmıştır.

  Bu mücadelenin de galibi türkiye olacak

 Yine böyle bir hain saldırıyla karşı karşıya kaldığımız bu günlerde Kurban Bayramı’na giriyoruz. Allah’ın izniyle bu mücadelenin de galibi, hakkın yanında olan, dünyada hakkı, adaleti savunan Türk Milleti ve Türkiye’ olacaktır.  Cumhurbaşkanımızın asaletli ve yiğit duruşuyla Türk milletinin her kesimi, bu tehlikeyi görmüş,  yüreklerini siper etmişlerdir” dedi.

 Daha çok üreteceğiz,  daha çok çalışacağız

 Açıklamasına “daha çok üreteceğiz,  daha çok çalışacağız ve daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” diyerek devam eden Doğan,  “zamanımıza, Türk liramıza, her şeyimize sahip çıkacağız.  Kurban Bayramını her zamanki gibi ibadetimizle ve bayram tadında geçireceğiz.  Bu duygu düşüncelerle Türk Milletinin, İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, nice bayramlara ulaşmayı Allahtan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: Nevzat Doğan,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat