Özdilek

Sağlık

Diyaliz Merkezlerinde Enfeksiyon Kontrol Semineri

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü önemli konularda gerçekleştirdiği sempozyum ve seminer eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

11 Mart 2019 Saat: 22:02
Diyaliz Merkezlerinde Enfeksiyon Kontrol Semineri
Diyaliz Merkezlerinde Enfeksiyon Kontrol Semineri

Diyaliz Merkezleri Enfeksiyon Kontrolü Semineri

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı koordinasyonunda, Özel Diyaliz Merkezlerinde görev yapan Sağlık Personeli (Hemşire, ATT ve Diyaliz Teknikeri) ve Yardımcı Personele yönelik olarak planlanan “Diyaliz Merkezleri Enfeksiyon Kontrolü Eğitimi” 10 Mart Pazar günü Kocaeli Sivil Toplum Merkezinde yapıldı.

Çok Sayıda Sağlık Çalışanı Katıldı

Düzenlenen seminere İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Sağlık Müdürlüğü çok sayıda diyaliz hemşiresi ile sağlık çalışanları katılım sağladı.

Önemli Bilgiler Aktardılar

Eğitimde Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı  Dr. Selcan Arslan Özel “Diyaliz Merkezlerinde Oluşabilecek Enfeksiyonlar ve Yönetimi”, Enfeksiyon hemşiresi Sevim Omay “Enfeksiyon Kontrolü” ve Çevre Mühendisi Mustafa Ürüt “Atık Yönetimi” konularında dinleyicilere önemli ve hayati bilgiler aktardı.

Bilgi ve Birikimin Artması Amaçlanıyor

Özel Diyaliz Merkezlerinde çalışan 110 personele Diyaliz Merkezlerinde genel olarak enfeksiyon kontrol tedbirleri açısından evrensel önlemlere uyulması, çalışan personelin yeterli bilgi birikimine ve deneyime ulaşması amaçlanan seminer sonunda katılımcılara belgeleri takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat