Özdilek

Güncel

Dilovası’nda toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

Dilovası Belediyesi’nde kadrolu işçiler için toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumu yapıldı. 1 Ocak 2016’dan geçerli olacak sözleşmeden 86 kadrolu işçi yararlanacak.

14 Ocak 2016 Saat: 22:07
Dilovası’nda toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı
Dilovası’nda toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

Dilovası Belediyesi’nde çalışan 86 kadrolu işçi için toplu sözleşme görüşmelerinin ilk oturumu başladı. Belediye Başkanı Ali Toltar’ın katıldığı görüşmelere DİSK Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, İşyeri Baştemsilcisi Osman Turan, YERELSEN Genel Sekreteri Mümtaz Uzun ve diğer yetkililer katıldılar.

DİSK Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardan beridir sendikamızın üyesi olan ve hep birlikte Dilovası halkına hizmet ettiğiniz arkadaşlarımızın emeğini huzur ve mutluluğu olan bu görüşmelerin geçmiş yıllardaki görüşmelerde olduğu gibi bu görüşmelerden hayırlı bur sonucun çıkacağına ümidimiz tamdır. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da “Burada uzlaşı ve hoşgörü çerçevesinde hem belediyemizi ve işçilerimizi çalışan kardeşlerimizi en makul en uygun en güzel bir şekilde uzlaşacağız. Herkes iyi niyetli imkân ve bütçe meselesi tabi maliyet çok önemli bizler inandık başkan yardımcılarımız ile istiyoruz ki çalışan kardeşlerimizi ellerinden geldiğince çalışıyorlar. Hayat şartları malum bizde istiyoruz ki daha iyi standartlar da yaşasınlar. Onların durumlarının iyi olması işlerinde daha çok kaliteli olacağının göstergesidir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat