Özdilek

Güncel

Dilovası’nda iftarlı köprü açılışı

Dilovası’nda açılışı yapılacak olan Osmangazi Köprüsü için Dilovası’nda dev iftar programı yapılacak.

23 Haziran 2016 Saat: 11:08
Dilovası’nda iftarlı köprü açılışı
Dilovası’nda iftarlı köprü açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı iftar programı 30 Haziran’da gerçekleşecek.

10 BİN KİŞİLK DEV İFTAR SOFRASI KURULACAK

Türkiye’nin en önemli projelerinden biri olan Osmangazi Köprüsü’nün açılışı 30 Haziran’da Dilovası’nda gerçekleşecek. Osmangazi Köprüsü’nün açılışı için tüm hazırlıklar son aşamaya gelinirken, köprünün açılışı ile ilgili olarak ta program belli oldu. Köprünün açılışı için Belde Liman’da 10 bin kişilik dev iftar sofrası kurulacak.

DİLOVASI’NDA AÇILIŞ HEYECANI

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “AK Parti’nin 14 yıllık iktidarı döneminde ülkemiz için hayata geçirdiği ve geçirmeye çalıştığı önemli projelerden bir tanesi olan, özellikle bir ayağının Dilovası’nda olmasından dolayı ilçemize çok büyük bir değer katacak. Dünya’nın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alan Osmangazi Köprümüzün açılışı bilindiği gibi 30 Haziran’da ilçemizde yapılacaktır. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da açılışına katılacağı köprümüzün programı önceki gün netleşti. Program çerçevesinde AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı başta olmak üzere Gebze, Darıca ve Çayırova İlçelerinin de katkıları ile birlikte 10 bin kişilik dev bir iftar sofrası kurulması için karar çıktı. Dört ilçe birlikte çok önemli bir organizasyona imza atmak için çalışmalarımızı başlattık.” dedi.

VATANDAŞI DAVET ETTİ

Başkan Akbulut ayrıca “Bizleri oldukça heyecanlandıran köprünün açılışı Belde Liman’da gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın da katılacağı tarihi açılışımıza ve iftar sofrasına tüm halkımız davetlidir.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat