Özdilek

Siyaset

DEVA’ya Katılımlar Sürüyor

DEVA Partisi bütün Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’nde de her geçen gün yeni katılımlarla hızla büyümeye devam ediyor

7 Mayıs 2022 Saat: 10:27
DEVA’ya Katılımlar Sürüyor
DEVA’ya Katılımlar Sürüyor

DEVA’ya Katılımlar Sürüyor

DEVA Partisi bütün Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’nde de her geçen gün yeni katılımlarla hızla büyümeye devam ediyor

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi her geçen gün yeni katılımlara hızla büyümeye devam ediyor. Genel olarak parti kadrosu daha önce hiç politikaya girmemiş kişilerden oluşan DEVA Partisi’nde diğer yandan çeşitli siyasi partilerden de  yoğun bir akış olduğu gözlerden kaçmıyor.

Bu kapsamda DEVA Partisi Dilovası ilçe teşkilâtına da katılımlar sürüyor... Dilovası İYİ Parti Kadın Kolları Başkanlığı’ndan ayrılan Melek Cibir de DEVA ailesine katıldı.

DEVA’ya transfer

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik şunları ifade etti:  “Daha önce İYİ Parti kadın kolları başkanlığından yapan Melek Cibir Hanımefendi de partimize katılım sağlamıştır. Kendisi ilçe kadın politikaları koordinatörü olarak görevlendirilmiştir. DEVA rozeti ve görevi hayırlı olsun... Ayrıca burada adını sayamayacağımız çok sayıda hemşehrimizi de her geçen gün saflarımıza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. DEVA Partisi damla damla büyüyor.

Diğer yandan ilçemizin ileri gelenlerinden Abdülcebbar Elgörmüş Beyefendiye de rozeti Sayın Bakanımız ve Türk siyasetinin duayen ismi Nihat Ergün Beyefendi tarafından takdim edildi.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat