Özdilek

Siyaset

DEVA Partisi Dilovası’na Ali Çelik atadı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı hız kesmeden şimdi de Dilovası İlçe Başkanı’nı atadı

19 Ağustos 2020 Saat: 22:34
DEVA Partisi Dilovası’na Ali Çelik atadı
DEVA Partisi Dilovası’na Ali Çelik atadı

DEVA Partisi Dilovası’na Ali Çelik atadı

Geçtiğimiz hafta Karamürsel Kurucu İlçe Başkanı’nın atamasını yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı hız kesmeden şimdi de Dilovası İlçe Başkanı’nı ata

10 Ağustos düzenlenen ve basının yoğun ilgi gösterdiği bir törenle Kocaeli Kurucu İl Yönetimi’ni basına tanıtan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl Başkanlığı, ayın 12’sinde de Karamürsel ilçe başkanını atamıştı. Genç ve dinamik bir ekiple yola çıkan DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi şimdi de Dilovası İlçe Kurucu Başkanı’nın atamasını yaptı.

DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi’nin bugünkü il yönetimi kurulu toplantısında oy birliği ile Dilovası’nın tanınan ve sevilen ismi Ali ÇELİK’e Dilovası İlçe Başkanı olarak teşkilâtını kurma görevi verildi.

Genel Merkez’den alınan onay ardından Ali ÇELİK’e, Genel Başkan Ali Babacan imzalı Yetki Belgesi İl Başkanı Adem KOÇ tarafından teslim edildi.

 

Ali ÇELİK Kimdir?

1979 Ağrı doğumludur. İlkokul Ağrı’da orta ve lise öğrenimini Kocaeli’nde tamamlamıştır. İş hayatına erken yaşta başladığından lisans eğitimini (Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi) çalışırken 2008 yılında bitirmiştir. Ulusal ve uluslararası şirketlerde satış lojistik ve ülke bayi ağı yönetmenliği departmanlarında 20 yıla yakın yönetici olarak çalışmış olup şuan Kareser Yapı Malzemeleri Ltd.Ştd.’nde genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 5 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat