Özdilek

Siyaset

DEVA Karamürsel İlçe faaliyete geçti

DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı, Karamürsellilerin yoğun ilgisi ile Karamürsel İlçe Başkanlığı açılışını ve İlçe Yönetimi Kurulu’nun tanıtımını gerçekleştirdi

5 Ekim 2020 Saat: 11:50
DEVA Karamürsel İlçe faaliyete geçti
DEVA Karamürsel İlçe faaliyete geçti

DEVA Karamürsel İlçe faaliyete geçti

  DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı, Karamürsellilerin yoğun ilgisi ile Karamürsel İlçe Başkanlığı açılışını ve İlçe Yönetimi Kurulu’nun tanıtımını gerçekleştirdi

Genç ve dinamik yönetim kurulu ile göz dolduran DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi, aynı başarıyı ilçelerde de göstermeye devam ediyor. Cumartesi günü Derince İlçe teşkilatının tanıtımını yapan DEVA Partisi, bu kez de Karamürsellilerin yoğun ilgi ve alâkası ile davul zurnalar eşliğinde Karamürsel ilçe yönetiminin kamuoyuna tanıtımını ve ilçe binasının resmi açılışını gerçekleştirdi.

   DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer’in ev sahipliğindeki programa DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, DEVA Partisi Kocaeli İl Yöneticileri, DEVA Partili diğer ilçelerin başkanları ve çok sayıda vatandaş ile DEVA Gönüllüleri katıldı. Pandemi kurallarına özen gösterilerek gerçekleştirilen tanıtım programında her taraf DEVA Partisi ve Türk bayraklarıyla donanmıştı. Tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ardından Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. İlçe Başkanı Karacaer şu hususlara değindi: “Kocaeli İl Başkanlığı ve yönetimi oluşturulduktan sonra İlçe teşkilatlanmaları çalışmaları İl Başkanımız Adem Koç Bey ve Değerli Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından başlatıldı. Parti kuruluş çalışmalarından biri de Parti Gönüllüleri Başvuruları ve potansiyel üye başvurularını İnternet üzerinden almaktı. Genel Merkezimize Karamürsel’den yapılan başvurular arasında şahsım, şu an Karamürsel’i temsilen Kocaeli İl yöneticimiz olan Cüneyt Yücetepe, İlçe Yönetim kurulunda bulunan Harun Ok ve Kayhan Serbest arkadaşımız bu gönüllü başvuruların içerisinden gelen arkadaşlarımızdı. Bunu söylememdeki sebep;     DEVA Partisi belirli bir adamın, belirli bir kesimi temsilcisi olmak için değil halkın temsilcisi olmak için yola çıkmıştır ve internet üzerinden başvuruları da değerlendirerek İl Başkanları ve yöneticileri ile İlçe Başkanları ve yöneticilerini de DEVA Partisi çatısı altında ülkesine hizmet etmek isteyen herkesi bir araya getirmiştir. Bütün Türkiye gönüllüleri bu çatı altında toplanmıştır!

Karamürsel İlçe teşkilâtımızın 26 Ağustos 2020 tarihinde yönetim kurulu listesi onaylanmıştır. Böylece biz de Karamürsel’de, Türkiye’nin beklentisi olan liyakat sahibi yöneticileri iş başına getirmek üzere yola çıktık.

  DEVA Partisi, % 35 cinsiyet kotası, % 25 Genç kotası ile diğerlerinden hemen ayrılır. Partimizde kadın kolları olmayacak, gençlik kolları olmayacak. Biz onların kolları olacağız. Bu doğrultuda DEVA Partisi Karamürsel İlçe yönetim kurulu olarak ilk 14’te 5 kadın yöneticimiz var. 4 arkadaşımızın yaş aralığı 25 - 30 arası ve yönetim kurulumuzun yaş ortalaması 35. Çünkü biz liyakat sahibi olan ve memleketleri için siyaset yapmak isteyen arkadaşları bir araya getirdik. Türkiye’ye ve Karamürsel’imize hizmet için sizlerin huzuruna geldik.

Çünkü bu hareketin temelinde korkaklık ve ürkeklik yoktur. Bu ülke bizim ve sahip çıkıyoruz. Daima başımız dik, alnımız ak. Biz bu yola korkuyla değil, cesaretle çıktık. Mevcut gidişattan şikâyet eden arkadaşlarım, size soruyoruz: Bizler buradayız, siz niye burada değilsiniz?

Değerli Karamürselliler, birazdan sizlere DEVA Partisi ilçe yönetimini tanıtıp ve akabinde İlçe Binamızın açılış merasimimizi yapıp, DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerine fiilen başlayacağız. Ulu önder Atatürk’ün sözünü esas alarak; ‘Vatanını em çok seven görevini en iyi yapandır’ bilinciyle, bizler de görevimizi laikiyle yapacağız. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.”

Ardından söz alan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç; “Ailemiz her geçen gün genişliyor. Türkiye’miz için bir araya geliyor. Aynı Kuvayı Milliye Hareketi gibi bir araya geliyoruz. Bunu Cumhuriyet’imizin kuruluşunda gördük. Ecdadımız bizlere çok büyük bir miras bıraktı. Cennet gibi bir vatan, cumhuriyet ve demokrasiyi bizlere bıraktı. Demokrasi çok büyük bir değermiş. Milletimiz, ülke genelindeki büyük sıkıntının da etkisiyle artık DEVA Partisi’nde toplanıyor. Ülkemize deva olmaya geliyoruz!  

   Türkiye tek parti rejimlerinden buraya geldi. Bir daha tek parti rejimine dönmez. Bizler de Genel Başkanı’mız Ali Babacan’ın önderliğinde partimizi kurduk ve korkusuzca ilçe teşkilatlarımızı da kuruyoruz, kuracağız... Türkiye’ye DEVA olacağız. Bu salonu dolduran ve salon dışına taşan kıymetli hemşehrilerim, hepinizin ayaklarına sağlık. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan ve aslen Karamürselli olan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan da, “DEVA Partisi Kocaeli’nde, İstanbul’da, Sakarya’da, kısacası bütün Türkiye’de teşkilatlandı. Bir hemşehriniz olarak, buradaki muhteşem tabloyu görünce gurur duymamak elde değil. Kocaeli İl Yönetimi Başkanı Adem Koç Beyefendi’yi, Kocaeli İl Yönetimini, Karamürsel İlçe Başkanımızı, Karamürsel İlçe yönetimini, ekipleriyle buraya gelen diğer ilçe başkanlarını ve DEVA Partisine gönül vermiş hemşehrilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından yetki belgeleri verildi. Programın ardından ilçe binası kurdelesi kesilerek, DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilâtı resmen faaliyete geçti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat