Özdilek

Siyaset

DEVA’dan 2020 Tokyo Olimpiyat değerlendirmesi

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda yarışan milli sporcuları kutladı. ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda y

9 Ağustos 2021 Saat: 16:05
DEVA’dan 2020 Tokyo Olimpiyat değerlendirmesi
DEVA’dan 2020 Tokyo Olimpiyat değerlendirmesi

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda yarışan milli sporcuları kutladı.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yarışan milli sporcuları tebrik ederken, ülkemizin daha iyi altyapı, yatırımlar, kaynaklar ve sporculara yapılacak desteklerle çok daha iyi başarılara imza atılabileceğini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda milli sporcularımız 2’şer altın ve gümüş ile 9 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanarak Olimpiyat Oyunları tarihimizdeki madalya rekorunu kırdı. Ülkece doğal afetlerle sınandığımız bu dönemde büyük bir gurur yaşadık. DEVA Partisi olarak sunduğumuz sporda sürdürülebilir çözümler ile spor alanında da daha iyisini hak eden ülkemiz, gelecek dönemlerde çok daha iyi başarılara imza atabilir."

Şanlıoğlu, bu kapsamda uygulanacak çözümlerle her geçen gün daha önemli başarılara imza atılabileceğini belirtirken, Tokyo 2020 Paralimpik Yaz Oyunları ve 2024 Yaz Olimpiyatları’nda yarışacak sporculara başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat