Özdilek

Spor

Derincespor Bolu’ya gidiyor

Geçen sezon Bölgesel Lig’den Amatör Süper Lig düşen Derincespor A.Ş yeni sezona bomba gibi bir takım kurdu. Geçen sezonda üç futbolcu ile anlaşan sarı lacivertliler 15 transfer yaptı

7 Eylül 2018 Saat: 21:37
Derincespor Bolu’ya gidiyor
Derincespor Bolu’ya gidiyor

Sezona geç başlayan Derincespor A.Ş Teknik patron Ufuk Öğütveren ile anlaşmanın ardından geçe yıl kadrosundan üç futbolcu ile anlaştı. Ardından yapılan 15 transfer ile yeni sezon hazırlıklarını 18 futbolcu ile başlayan sarı lacivertliler, Lig hazırlıklarını Mehmet Ali Kağıtçı Stadında sabah saatlerinde yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor. Bu yıl Amatör Süper Lig A grubunda zorlu rakipleriyle mücadele verecek olan Derincespor A.Ş şampiyonluk hedefiyle bir takım kurdu. Yarın yapılacak olan çift kale maçın ardından izin yapacak olan Derincespor, Pazartesi günü Bolu Termal Otel’de 10 günlük kamp yapacak.

 

15 transfer yapıldı

Bu yıl Amatör Süper Lig A grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Derincespor A.Ş Derbentspor’dan Gökhan Özkanlı, Okan Yalçın, Furkan Aydoğu, Emre Yılmaz, Hereke Yıldız’dan Uğur Şahin, Damlarspor’dan Muhammet Çakır, Sultan Orhanspor’dan Tolga Altınkaya, Nusretiyespor’dan Kutay Şenyıl, İstanbul Amatör’den Samet Sevil, Bağdatspor’dan İbrahim Selimöz, Çilimli Belediyespor’dan kaleci Onur Öner, Erhan Sarıkaya ve Bursa Nilüferspor’dan Berk Kulalı ile anlaşma sağladı. Altınova’da geçen yıl forma giyen Cihan Korucuoğlu ile temasta olan sarı lacivertliler bu transferi tamamlamak istiyor.

 

Kamp Bolu Termal’de

Amatör Süper Lig A grubunda bu yıl mücadele verecek olan Derincespor A.Ş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki çalışmalarına bugün yapacağı çift kale ile maçta noktalayacak. Dün sabah yapılan koşular ile hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertliler, yarın izin yapacak. Ardından pazartesi günü Bolu Termal Otel’de 10 günlük kampa girecek. Derincespor A.Ş kamp kadrosunda 24 kişi bulunacak. Dünkü idmanı Başkan Şahin Çavuşoğlu ve yönetici irfan Aydoğdu da takip etti. İdman sonrasında başkan ve yönetim kurulu üyesi futbolculara baklava tatlısı ikram etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat