Özdilek

Spor

Derince, Sporda Marka Kent Hedefinde

Son yıllarda birbiri ardına açılan tesislerle sportif noktada da marka kent haline gelen Derince’de bir kapalı spor salonu daha hizmete girmeye hazırlanıyor.

20 Ekim 2018 Saat: 22:23
Derince, Sporda Marka Kent Hedefinde
Derince, Sporda Marka Kent Hedefinde

Birbirinden Önemli Tesisler

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un sporda altyapı ve tesisleşmeye verdiği önem doğrultusunda, çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İlçe genelinde yoğun bir şekilde devam eden tesisleşme atağı kapsamında Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılmıştı. Birbiri ardına hizmete giren tesislerle örnek olan Derince’de yapımı devam eden Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda da artık son aşamaya geçildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin okullara spor salonu projesi kapsamında inşa edilen Kapalı Spor Salonu, bin 600 metrekare kapalı alana sahip. Derince genelinde çeşitli temaslarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden spor salonunda incelemelerde bulundu.

 

Karaosmanoğlu ve Bulut İnceledi

Spora ve sporcuya her zaman gereken önemi verdiklerini belirten Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimizde 7’den 70’e herkesin spor yapmasını sağlayacak yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz. Okulumuza inşa ettiğimiz bu spor salonumuz da sadece öğrencilerimize değil tüm bölge halkına hitap edecek” dedi. Derince’nin yapılan sportif yatırımlarla çok önemli bir noktaya geldiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İshakçılar’da yapılan bu yılki güreşler Er Meydanı’nın ne denli önemli bir kazanım olduğunu bizlere gösterdi. Yine Kapalı Yüzme Havuzu ile binlerce çocuğumuz burada yüzme öğrenme imkanı buluyor.” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da spora yatırımın öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, Derince’yi geleceğe taşıyacak projelere imza atmayı sürdüreceklerini ifade etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, daha sonra Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na giderek burada öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

 

Er meydanı: Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Er Meydanı, bu yıl yapılan güreşlerde on binin üzerinde güreşsevere ev sahipliği yaptı.

 

Havuz: İlçe genelinde yoğun bir şekilde devam eden tesisleşme atağı kapsamında yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, vatandaşlara hizmet veriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat