Özdilek

Aşayiş

Derince hırsızları yakalandı

Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi üzerinde bulunan birden fazla eve, kapı göbek kilitlerini düşürmek suretiyle giren hırsızlar yakalandı.

10 Ekim 2018 Saat: 16:20
Derince hırsızları yakalandı
Derince hırsızları yakalandı

 Evde buldukları altın, para ve benzeri değerli eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, çevrede bulunan MOBESE ve özel güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde şahısların eşkalleri ve olay esnasında kullandıkları araç tespit edildi.

Şahısların kullandıkları aracın TEM otoyolu üzerinden İstanbul istikametine  seyir halinde olduğu belirlenince,  Kocaeli Polisi hemen operasyon için düğmeye bastı. Takibe alınan araç kısa sürede TEM otoyolu Körfez İlçesinde durduruldu.  Araçta  yaşı küçük bir çocuk ile birlikte 7 kişi gözaltına alındı. araçta yapılan aramada 1 adet ruhsatsız silah, 7 adet mermi,  göbek kilitlerini düşürmek için kullanılan özel yapım aparat, 10 çift altın küpe ele geçirildi.Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları yapılmak üzere İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan ve İşlemleri tamamlanan hepsi çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkalı E.S(32),  eşi Y.S(28)  akrabaları Y.G(23),  Ş.G(33) , D.B(20) R.S(32)  ve Yaşı küçük Ö.B  adli mercilere sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat