Özdilek

Güncel

Derince’de Temizlik Seferberliği

Derince Belediyesi ekipleri, belirlenen program dahilinde ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

26 Temmuz 2018 Saat: 02:08
Derince’de Temizlik Seferberliği
Derince’de Temizlik Seferberliği

Daha temiz bir Derince için yoğun mesai harcayan ekipler, Çınarlı Mahallesi’nde yer alan cadde ve sokakları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor.

 Çınarlı Mahallesi’nde Yoğun Mesai

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde ilçede yer alan tüm cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle gerçekleştirilen işlemler kapsamında ekipler bu kez Çınarlı Mahallesi’nde titiz bir temizlik işlemi gerçekleştirdi. Vatandaşların yaşamlarını sağlıklı ve tertemiz bir ortamda sürdürmeleri için yoğun mesai harcayan belediye ekipleri çalışmalara ilk etapta ot küreme ve süpürme ile başladı.

 Cadde ve Sokaklar Pırıl Pırıl

Daha temiz bir Derince hedefi ile cadde ve sokakları temizleyen ekipler ot küreme ve süpürme işlemlerinin ardından yıkama yaparak kaldırımları ve yolları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor. Çevrede bulunan atık ve molozların da toplandığı mahallede çöp konteynerleri de dezenfekte edilerek vatandaşların kullanımına sunuluyor. Derince Belediyesi ekipleri Çınarlı Mahallesi’nde çalışmaların tamamlanması sonrasında sırasıyla Mersincik ve Yenikent mahallelerinde temizlik işlemlerine devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat