Özdilek

Güncel

Derince Belediyesi’nden Dolandırıcı Uyarısı

Derince Belediyesi’nden yapılan uyarıda bazı kişilerin Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Başkan Yardımcısı Nurettin Işık’ın adını kullanarak yardım topladığı ifade edilerek, bu kişilere itibar edilmemesi istendi.

7 Aralık 2017 Saat: 12:39
Derince Belediyesi’nden Dolandırıcı Uyarısı
Derince Belediyesi’nden Dolandırıcı Uyarısı

Derince Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Son günlerde bazı kişilerin Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Başkan Yardımcısı Nurettin Işık’ın adını kullanarak, ilçe esnaflarından lösemili çocuklarımızın hastalığını da dolandırıcılığa alet ederek yardım talebinde bulunduklarını öğrenmiş bulunmaktayız. Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut ve Başkan Yardımcımız Nurettin Işık’ın böyle bir yardım talebi söz konusu olmamakla beraber, bu tür girişimler tamamen dolandırıcılığa yönelik itibar edilmemesi gereken olaylardır. Vatandaşlarımızı dolandırıcılara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyarır ve kendilerine bu yönde girişimde bulunanlar olduğu zaman 155 ‘i arayarak durumu Emniyet Teşkilatı’na bildirmelerini önemle rica ederiz.” denildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat