Özdilek

Teknoloji

DENİZLİ Ozalit Gölcük'te Açıldı

En son teknolojik makinalarla açılan Denizli Ozalit, ozalit çıktı, ozalit kopya, her türlü fotokopi, tarama, arşivleme, ödev, ciltleme işleriyle tüm Marmara Bölgesi'nde, özellikle Gölcük, Başiskele, Karamürsel'de hizmet verecek.

22 Ekim 2017 Saat: 19:53
DENİZLİ Ozalit Gölcükte Açıldı
DENİZLİ Ozalit Gölcük'te Açıldı

Denizli Ozalit'in sahibi Engin Denizli Rizeli bir ailenin 1995 İhsaniye Gölcük doğumlu oğludur. İlk ve ortaokulu Gölcük'te okumuş. Sonrasında Gölcük Meslek Lisesi Makine Bölümü ve Kocaeli Üniversitesi İş Güvenliği Bölümü'nden mezun olmuş.

Kısa bir süre önce Gölcük'te, Gölcük Belediyesi yanında Merkez Mah. Atatürk Bulvarı No:123 D:6 adresinde iş yerini açan Engin Denizli haber sitemize şu açıklamalarda bulundu; '' Küçük yaştan beri ticaretin içindeydim. Piyasa da ozalit konusunda bir ihtiyaç olduğunu, verilen hizmetlerin çok eksik olduğunu gördüm. Genç bir girişimci olarak bu işe girmeye karar verdim ve yenilikler getirmeyi birinci kural olarak gördüm.

Bu işe girmeden önce uzun süre araştırma yapma fırsatım oldu. Ozalit makinalarını sipariş ettim. Makinalarımızı Başiskele'de bulunan MCS Firması'ndan aldım. Makinalar Alman malı ve Marmara Bölgesi'nde ki alanında en son teknolojileri içeren ROWE markalı profesyonel makinalardır.

Bu işi Kurmam için finans desteğini babam Metin Denizli'den aldım.

Denizli Ozalit olarak ozalit çıktı, ozalit baskı, her türlü fotokopi, kurumsal firma ve kurumların arşivlerinde sakladığı dökümanlarının arşivlenmesini yapıp dijital ortama aktarmak gibi bir çok hizmet sunmaktayız.

Öncelikli planımız, özellikle mimar, mühendis gibi bizimle çalışacaklara hem kaliteli iş hem de zaman kazandıracağız. Zaman konusunu açmak gerekirse bize işler mail yolu ile gelecek ve biz hemen işi hazırlayıp müşterimize adres teslimi iş yapacağız. ޞirketler proje işlerine yoğunlaşabilecek, iş kaybı yaşamadan hem zamandan hem iş gücünden tasarruf etmiş olacak.

Gölcük'te ve civar ilçelerde farkımız en kaliteli baskı özelliği ve işleri adrese teslim etmemizdir. Genelde proje işleri belediyede olması ve iş yerimizinde belediyenin yanında olması şirketler için ayrı bir avantajdır. Ekip olarakta sağlam ve uzun senelerdir ilişkide olduğumuz bir ekibimiz var. Muhammet Talha Gürdal proje işlerimize bakıyor. Gönüllü olarak Onur Kul, Aykut Şevket Özdemir ve bir çok dostumuzun desteği ile büyük bir şirket olma yolunda gaz kesmeden işlerimize devam ediyoruz.

Şirket için gelecek planlarımız; hizmet konusunda Kocaeli'nin en iyisi ve kaç yıl geçerse geçsin en yenisi olmaktır'' diye belirtti.

Engin Denizli; '' Öncelikle her zaman yanımda olan babam Metin Denizli'ye, bize fikir ve akıl olarak destek olan, K-Yapı'nın kurucusu ve sahibi Kadir Yıldız'a, işe girmeden önce her konuda bizim yanımızda olan, sayesinde inşaat ve proje işlerinde geniş bir çevre edindiğim, ozalit işini öğrendiğim Mimar Sedat Kul ve Kul Mimarlık'a en derin şükran ve teşekkürlerimi sunarım'' diye ekledi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat