Özdilek

Güncel

Denizciler caddesi ışıkları şık oldu

Derince’nin en işlek caddeleri arasında yer alan Denizciler Caddesi’nde yapılan dekoratif aydınlatma çalışması ile ilçe merkezi daha estetik bir görünüme kavuştu.

18 Aralık 2017 Saat: 15:45
Denizciler caddesi ışıkları şık oldu
Denizciler caddesi ışıkları şık oldu

Kent Meydanı yenilendi

Halkın hizmetine sunduğu büyük projelerin yanı sıra kent estetiğine de büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu dönem ilçe merkezinin siluetini değiştirecek çalışmalara imza attı.  Başkan Ali Haydar Bulut, göreve geldiği zaman Kent Meydanı’nın daha estetik bir görünüme kavuşması için şelale projesini hayata geçirmişti. Yeni yüzüne kavuşan Kent Meydanı, günümüzde yürüyen merdivenleri, dijital dev ekranı ve şelalenin huzur veren sesi ile ilçe halkına en güzel şekilde hizmet veriyor.

 

Dekoratif aydınlatma

Yapılan yeniliklerle bambaşka bir kimliğe bürünen Kent Meydanı’nın ardından Derince’nin en işlek caddeleri arasında yer alan Denizciler Caddesi’nde de dekoratif aydınlatma çalışması yapılıyor. Eski aydınlatma direklerinin sökülerek yerine yeni ve daha işlevsel aydınlatma direklerinin dikilmesiyle birlikte Denizciler Caddesi ışıl ışıl bir görünüme ve görsel zenginliğe kavuştu. Fevzi Çakmak Caddesi ile Gündoğdu Sokak mevkileri arasındaki Denizciler Caddesi’ne monte edilen 37 adet aydınlatma direği ile aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlanmış olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat