Özdilek

Siyaset

Demokratik ve centilmence bir yarış olsun

Ak Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

19 Ocak 2019 Saat: 13:18
Demokratik ve centilmence bir yarış olsun
Demokratik ve centilmence bir yarış olsun

Aygün gündüzleri esnaf ve kanaat önderlerini, mahallelerde muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Derince ilçesinin önceliklerini istişare ediyor. Akşamları ev ziyaretlerine ağırlık vererek Belediye Başkanı seçildikten sonrada bu ev ziyaretlerine devam edeceğini bildiriyor.

Kocaeli teşkilatlarının abisi sıfatı işe anılan Zeki Aygün bu mizacını sahaya yansıtmayı başarıyor. Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün Çenedağ Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken Cumhuriyet Halk Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe ile bir esnafın mekanında bir araya geldi. İki aday karşılıklı samimiyet içerisinde birbirlerine başarılar diledi.

Zeki Aygün; Sertif Gökçe Bey’i uzun yıllardır tanırım ve severim. Her ne kadar farklı siyasi görüşlerde de olsak beşeri ilişkiler noktasında her ortamda bir araya gelmişliğimiz vardır. Ben kendisini sever ve saygı duyarım onunda beni sevdiği ve saygı duyduğu kanaatindeyim. Demokratik ve centilmence bir yarış olacak. Ak Parti olarak biz 17 yıldır İlçemizin, İlimizin ve ülkemizin nasıl çehresini değiştirdiğimizi yaptığımız ve yapmakta olduğumuz projelerimizi ortaya koyarak anlatacağız. Pek ümidim olmasa bile umarım muhalefetteki arkadaşlar yapılan bunca güzel işi eleştirmeyi bir yana bırakıp kendi yapacaklarını anlatabilirler dedi..

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat