Özdilek

Siyaset

Demokratik Sol Parti (DSP) Bayramlaştı

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Örgütü Ramazan Bayramı’nın 2. günde bir araya gelerek bayramlaştı

26 Haziran 2017 Saat: 22:39
Demokratik Sol Parti (DSP) Bayramlaştı
Demokratik Sol Parti (DSP) Bayramlaştı

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Örgütü Ramazan Bayramı sebebiyle parti binasında bir araya gelerek bayramlaştı. İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programı parti binasında gerçekleşti. Programda konuşan Dedeoğlu “Kardeşliğin, barışın, huzurun insanların öldürülmediği herkese adaletin dağıtıldığı bir dünya dileği ile tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun dedi.

   Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlunun ve Tahir Büyükakın’ın  tayinleri kentimiz adına  gurur verici ancak şahsım adına üzücü buluyorum. Sayın valimiz gerçekten kültürlü işine mesleğine kendini adamış bir insandı. Aynı şekilde Tahir Büyükakında bu kente hizmet etmiş bir hemşerimiz. Sayın Valimize ve Tahir Büyükakının yeni görevlerinde aynı başarılara imza atacaklarını düşünüyorum. Aynı zamanda göreve başlayacak olan yeni Valimize ve Genel Sekreterimize de başarılar diliyorum.” dedi.

 

Çözüm Metro

Tramvay ve yeni trafik güzergahlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dedeoğlu “Tramvay olayı nostaljik bir proje oldu, İzmit’in trafik sorununu çözeceğini düşünmüyorum. Gerçek manada çözüm metro olduğunun farkına varmamız gerekiyor. Tek yararı halk otobüslerinin şehir içine girmemesi olmuştur. Yeni trafik düzenine alışamadık ancak eskiye göre daha iyi olduğunu görüyoruz. Kente ücretsiz ve halkın kolay kullanabileceği otoparkların yapılması gerekiyor.” İfadesini kullandı.  

 

Barajlar kaldırılmalı

İl Başkanları toplantısının 10 Temmuz da Lastik İş Tesislerinde yapılacağını da sözlerine ekleyen Halim Dedeoğlu “Siyasi Partiler ve seçim  kanununda yapılacak olan yenilemede seçim barajının kalkmasını ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin tüm Türkiye’yi temsil eder hale gelmesi gerekiyor.  Barajın aşağıya çekilmesi değil de tamamen kaldırılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat