Özdilek

Eğitim

Değirmendere Ali Özbay MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Değirmendere Ali Özbay MYO 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanı Osman Aslan,

23 Haziran 2018 Saat: 01:28
Değirmendere Ali Özbay MYOda Mezuniyet Coşkusu
Değirmendere Ali Özbay MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Değirmendere Ali Özbay MYO 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanı Osman Aslan, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür V. Doç. Dr. Poyraz Gürson, El Sanatları Bölüm Başkanı ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nermin Demirkol, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ceyhun Konak, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Tören Doç. Dr. Gürson’un açılış konuşması ile başladı.

26 mezunun verildiği törende Seramik, Cam ve Çinicilik Programı birincisi ve okul birincisi evli ve 2 çocuk annesi olan Pakize Yavuz oldu. Yavuz törende mezun öğrenciler adına bir konuşma da gerçekleştirdi.

Okul sponsorlarından Özmak Mühendislik Firması’nın göndermiş olduğu seramik fırınını MYO müdürü Doç. Dr. Poyraz Gürson ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ödül olarak okul birincisi Yavuz’a takdim etti.

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı program birincisi ve okul ikincisi ise Aysun Yücel oldu. Okul yönetimi tarafından Yücel’e de bir altın hediye edildi.

Protokol ve öğretim üyelerinin mezun öğrencilere anı belgesi takdim etmesi ve öğrencilerin kep atması ile tören son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat