Özdilek

Vefat Edenler

Darıca'da kaza,1 ölü 1 yaralı

Darıca İlçesi Sırasöğütler Mahallesi Okul Caddesi üzerinde, önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi öldü. 1 kişi yaralandı.

25 Mart 2018 Saat: 00:56
Darıcada kaza,1 ölü 1 yaralı
Darıca'da kaza,1 ölü 1 yaralı

Edinilen bilgilere ve iddialara göre kaza şu şekilde gelişti.  İsmail Bal(19)’ın kullandığı  41 VZ 209 plakalı  motosikleye  kendisi ile aynı istikamete gitmekte olan plakası ve  sürücüsü belirlenemeyen bir kamyonet çarptı.  Kazaya karışan kamyonet olay yerinden kaçarken,  motosiklette bulunan ve kardeş oldukları öğrenilen  İsmail Bal ile Umut Bal, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.  Darıca Ferabi Hastanesine kaldırılan İsmail Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Kardeşi Umut Bal’ın  tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.  Polis kazaya karışan kamyonunun  ve sürücüsünün tespit edilerek yakalanması için soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat