Özdilek

Çevre

Darıca’da ekipler sürekli yollarda

Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Yol Bakım Onarım Ekibi ilçenin değişik mahallelerinde acil bakım onarım gerektiren noktalarda 7/24 hizmet veriyor.

12 Ocak 2018 Saat: 23:40
Darıca’da ekipler sürekli yollarda
Darıca’da ekipler sürekli yollarda

2018 yılı itibariyle hizmete başlayan Yol Bakım Onarım Ekibi toplamda 2 teknik eleman, 2 operatör, şoför, usta ve işçiler olmak üzere 24 kişiden oluşuyor. 9 adet iş makinası, 5 adet kamyon ve 7 adet kamyonetin olduğu Yol Bakım Onarım Ekibi özellikle havaların soğumaya başladığı bu günlerde ağır kış şartlarında da hizmet verecek şekilde araç, teçhizat ve cihazlarla donatıldı.

Kocaeli’de tek

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Kocaeli’de ilk kez bu şekilde geniş çaplı Acil Yol Bakım Onarım Ekibi oluşturulduğuna dikkat çekerken, gerek whatsapp yoluyla, gerek şikayet dilekçeleriyle ve gerekse sosyal medya aracılığıyla vatandaşlardan gelen şikayetlerin bu ekip tarafından anında değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağını, böylelikle şikayete konu olan cadde ve sokaklardaki mağduriyetin giderileceği ifade edilerek, vatandaşlardan cadde ve sokaklarda acil olarak giderilmesi gereken aksaklıkların 444 74 11 numaralı Belediye Hattı,  0532 308 41 41 numaralı Darıca Belediyesi Whatsapp Hattı, http://www.darica.bel.tr/ isimli web sitesi ve sosyal medya hesaplarından belediyeye bildirilmesi çağrısında bulundular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat