Özdilek

Siyaset

DAĞ KÖYÜ Mahallesi Muhtar Adayı AYŞEN KOÇ

Dağ Köyü Mahallesi sakinlerinden Rahmetli, Atçı Tahir'in de torunu olan Muhtar Adayı Ayşen Koç; ''tüm azmimle uğraşarak, Dağ Köyü Mahallesi'ni örnek bir mahalle yapacağım'' dedi.

20 Şubat 2019 Saat: 15:18
DAĞ KÖYÜ Mahallesi Muhtar Adayı AYŞEN KOÇ
DAĞ KÖYÜ Mahallesi Muhtar Adayı AYŞEN KOÇ

İzmit Belediyesi sınırlarında olan Dağ Köyü Mahallesi Muhtar Adayı Ayşen Koç, 1970 doğumlu olup, ailesiyle beraber yaşamaktadır.


Dağ Köyü Mahallesi Muhtar Adayı Ayşen Koç, bir Denizcilik Acentası'nda Operasyon Sorumlusu olarak calismaktadır.


Dağ Köyü Mahallesi sakinlerinden Rahmetli, Atçı Tahir'in de torunu olan Muhtar Adayı Ayşen Koç; ''rahmetli dedem Atçı Tahir'e yakışır bir torun olarak tüm azmimle uğraşarak, Dağ Köyü Mahallesi'ni örnek bir mahalle yapacağıma inanıyorum'' dedi. Çocukları çok sevdiğini belirten Koç; ''mahallemizin çocukları beni çok seviyor, onlar bizim geleceğimiz. Yaşlılar ve çocuklar için güzel hayallerim var'' diye ekledi.


Dağ Köyü Mahallesi için vaatlerini sıralayan Muhtar Adayı Ayşen Koç bize şunları kaydetti; ''mahalle çeşmesini temizleterek o alanı piknik alanı haline getireceğim. Mezarlık alanını temizleterek, mezar içi yollara parke taş döşeteceğim. Ahirete intikal etmiş olan mahalle sakinleri için her yıl mevlüt okutacağım. Özellikle Ramazan Ayı'nda erzak dağıtımını sağlayacağım. Mahalle içine ortak kullanım ekmek fırını yaptıracağım. Sağlıklı yaşamı desteklemek için mahalle içine spor aletleri kurduracağım. Mahalle'nin aşağı kısmına yollar ve sokak lambaları yaptırtacağım. Mahalle'nin içine dolmuş gelmesini sağlayacağım. Mahalle'de sorun haline gelen ekmek sorununa çözüm bulacağım. Genel Sağlık Taramaları için köye Sağlık Ekipleri'nin gelmesini sağlayacağım'' diye belirtti.


Adaylık sloganı olarak Muhtar Adayı Ayşen Koç şöyle seslenerek, Dağ Köyü Mahallesi sakinlerinden oylarını istedi.


Mühür için değil, hizmet için buradayım. Mesai saatleri içinde değil, 24 saat ulaşılabilecek bir Muhtar olmak için aday oldum. Bu yatırımları köyümüze kazandıracağıma inanıyor, desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla!


Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat