Özdilek

Aşayiş

D-100 de faciadan dönüldü

İzmit Körfez Mahallesi D-100 Karayolu üzeri İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halinde olan TIR'ın, aniden fren yapması ile dorsesindeki yükü saran bağlantı ipleri koptu ve MDF ler yola saçıldı.

19 Ağustos 2017 Saat: 19:47
D-100 de faciadan dönüldü
D-100 de faciadan dönüldü

İzmit Körfez Mahallesi D-100 Karayolu üzeri İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında,  seyir halinde olan Metin Deniz kontrolündeki sunta yüklü 41 F 0753 plakalı TIR'ın, aniden fren yapması ile dorsesindeki  yükü saran  bağlantı ipleri koptu veMDF ler yola saçıldı.  Kaza esnasında TIR’ın yanından geçmete olan 41 RN 213 plakalı  bir araç, yola dökülen MDF’lerden son anda kurtuldu. Ancak arka kaputunda küçük hasar meydana geldi.  Kazanın hemen ardından  ise Trafiğin kilitlenmesiyle tek şeritten geçmeye çalışan Muzaffer Güler kontrolündeki 41 RV 805 plakalı otomobil, arkasından gelen  Emrah Yüce idaresindeki 79 DL 280 plakalı TIR ile sunta yüklü TIR'ın arasında kaldı. Uzun araç kuyruklarından dolayı sıkışan otomobil çevredeki vatandaşların yardımıyla TIR'ın altından çıkartıldı.Şans eseri can kaybı ve  yaralanmanın olmadığı kazada  istanbul istikameti  kilitlendi.  Yola dökülen MDF ler ise  olay yerine çağırılan bir kamyona yüklendi.  

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat