Özdilek

Siyaset

Cumhur Karakadılar ,birlikte yöneteceğiz

Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla dayanışma yemeğinde bir araya gelerek birlikte yöneteceklerini belirtti.

25 Şubat 2019 Saat: 18:28
Cumhur Karakadılar ,birlikte yöneteceğiz
Cumhur Karakadılar ,birlikte yöneteceğiz

Cumhur Karakadılar, birlikte yöneteceğiz

 

Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla dayanışma yemeğinde bir araya gelerek birlikte yöneteceklerini belirtti

 

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar İYİ Parti ile birlikte oluşturulan meclis üyesi adaylarıyla ve mahalle başkanlarıyla Cevizdibi Otel’de bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya CHP İlçe Başkanı Şeref Kırmızı, İYİ Parti İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, meclis üyesi adayları, mahalle muhtarları ve birçok davetli katılım sağladı.

Mahalle başkanlarının arkasında kaldınız

Dayanışma yemeğinde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Cumhur Karakadılar, “Millet ittifakı olarak bir yola çıktık. Öncelikle sevgili muhtarlarım sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Ben 10 yıl bu onurlu görevi yaptım. Bu yola çıkarken birlikte yönetmek için yola çıktık. Muhtarlarım sizin sıkıntılarınızı biliyorum. Muhtarlar sizler mahalle başkanının arkasında kaldınız.

Bütün muhtarlar yardımcım olacak

Bütün partilerin mahalle başkanları değerlidir ama o mahallede örgütlensinler muhtarların önüne geçmesinler. Biz muhtarlara sormadan hiçbir şey yapmayacağız. Saraylara gidip alkışlatıyorlar. Tek yaptıkları bu. Muhtarların tüm yetkilerini ellerinden aldılar. Bana soruyorlar “Başkan olunca kaç tane yardımcın olacak?” diye. Benim 32 tane yardımcım olacak. Muhtarların hepsi benim yardımcım olacak.

Öğrencilere ulaşım ücretsiz

Asgari ücretle geçinen ailelerin çocuğu olduğunda mama ve bez yardımlarımız olacak. Sonra çocuk büyüdüğünde bu çocuğun kreşe gitmesi gerekecek. Her mahalleye kreş açacağız. Çocuklarımızı bilime ve sanata yönlendireceğiz. Peki bu kreşi açtık çocuklar için bu da yetmez. İlkokul, ortaokul ve liseye giden çocuklarımız okula  ücretsiz gidecek. Bu çocuklarımızın kent kartlarına aylık yükleme yapacağız ki otobüs esnafımız da kazansın. 

Üniversite öğrencilerine yardım

Belediye bünyemiz de tıpkı kreşlerde olduğı gibi etüt sınıfları da açacağız ve bunu yine atanamayan öğretmenlerimizden seçeceğiz. Öğrencilermiz burada lise be üniversite sınavlarına hazırlanmasını sağlayacağız. Bu çocuklarımız şehirdışında üniversite kazandığında ise masraflarının yüzde 60’ını biz karşılayacağız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat