Özdilek

Çevre

Çoşkun Aral, Ormanya’yı fotoğrafladı

Uluslararası savaş fotoğrafçısı ve gazeteci Coşkun Aral, Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı ziyaret etti, bol bol fotoğraf çekti.

3 Kasım 2018 Saat: 12:00
Çoşkun Aral, Ormanya’yı fotoğrafladı
Çoşkun Aral, Ormanya’yı fotoğrafladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 26-28 Ekim tarihlerinde düzenlediği Kartepe Zirvesi’ne katılmak için Kocaeli’ye gelen uluslararası savaş fotoğrafçısı ve gazeteci Coşkun Aral, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam Parkı Ormanya’yı ziyaret etti. Uzun yıllar boyunca savaş fotoğrafçılığı ve gazeteciliğiyle kendisinden sıkça söz ettiren Coşkun Aral, Ormanya’yı çok beğendiğini belirterek, “Burası olağanüstü, cıvıl cıvıl… Bir tarafta hayvanlar kendi özgür alanlarında insanlarla temastan mümkün olduğunca uzak, diğer tarafta çocuklar onları gözlemlemekten mutlu” dedi.

 

Bol bol fotoğraf çekti

Usta gazeteci Coşkun Aral ayrıca, “Böylesine güzel bir doğal yaşam parkını Kocaeli’ne kazandıran Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim. Sanayi kenti olarak bilinen Kocaeli’ni doğasıyla tanıtmak çok önemli. Herkesi Ormanya’yı görmeye davet ediyorum” diyerek gezisine başladı. İlk olarak doğa yürüyüş parkurlarından başlayan gezide sırasıyla mesire alanı, göller, vahşi yaşam alanı ve en sonunda çocuk hayvanat bahçesini incelendi. Aral, yeşilin ve doğanın iç içe olduğu Ormanya’da, bol bol fotoğraf çekti.

Etiketler: Coşkun Aral,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat