Özdilek

Aşayiş

Çöp tartışması komşusunu bıçaklattı

Kartepe İlçesi Arslanbey Mahallesi Atakent Konutlarında meydana gelen olayda, Bülent K(50) isimli şahıs, kapı komşusu olan Hasan Şahin’i bıçaklayarak ağır yaraladı.

12 Kasım 2018 Saat: 18:32
Komşunu bıçakladı
Çöp tartışması komşusunu bıçaklattı

Kartepe İlçesi Arslanbey Mahallesi Atakent Konutlarında meydana gelen olayda,  Bülent K(50) isimli şahıs, kapı komşusu olan Hasan Şahin’i bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay iddialara göre şu şekilde gelişti.  Konutlarda ikamet eden Bülent K. , daha önce kapı komşusu olan Hasan Şahin ile çocuklarının sesinden rahatsız olduğu, bahçeye mutfağını yaptırırken bıraktığı malzemeler nedeniyle birkaç defa tartıştı. Önceki gün Hasan Şahin, bahçede çiçek ekerken,  evinin önüne koyduğu çöp kovalarının bir bir kaybolması nedeniyle sinirlenip ‘Kim neden alıyor bunları, ne için alıyor’ şeklinde söylendiği esnada,  kendisini duyan ve muhtemelen çöp kovalarını aldığı öne sürülen Bülent K.  Eline aldığı bıçak ile Hasan Şahin’in yanına gitti. İki komşu tartışırken,  Bülent K. Bıçak ile komşusuna saldırdı.  Şahin’i göğsünden bıçakladı. Bir süre yanında bekledikten sonrada arabasına binip olay yerinden ayrıldı. Şahin’in yakınları hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Hasan Şahin’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesinde kaldırdı. Olayı gerçekleştiren şüpheli Bülent K.  İse Polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs tamamlanan işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat