Özdilek

Güncel

Çocuklar keloğlan ve arkadaşları ile buluştu

Çocukların severek izlediği “Keloğlan” çizgi film kahramanları Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde minik hayranları ile buluştu.

18 Nisan 2018 Saat: 12:00
Çocuklar keloğlan ve arkadaşları ile buluştu
Çocuklar keloğlan ve arkadaşları ile buluştu

Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde sahnelenen müzikal, çocukları hem eğlendirdi hem de onlara yardımlaşma ve dostluğun önemini anlattı. Uzay ve gezegenler ile ilgili faydalı bilgiler öğreten. Etkinlikte sahneye çıkan Keloğlan, Uzun, Huysuz, Bilgecan Dede ve Balkız karakterleri çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Müzikal şeklinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı.

“Keloğlan Müzikali Uzun Huysuz Uzay’da”  etkinliği 21-22-23 Nisan tarihlerinde 14:00-16:00-18:00 seanslarında çocuklar ile buluşmaya devam edecek.

    Dünya çocukları özdilek’te

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yabancı ülkelerden gelen çocukları ilimizde ağırlayacak.

Gürcistan, Filistin, Libya, Türkmenistan, Malezya, Estonya’dan gelecek çocuklar, Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde halk oyunları gösterilerini sergileyecekler. 19 Nisan Perşembe günü saat 17:30’da gerçekleşecek etkinliğe tüm çocuklar davetlidir.

Etiketler: Özdilek,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat