Özdilek

Siyaset

CHP’liler Kandıra’nın köyünde sorunları dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Örgütü 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan erken startını Kandıra’dan verdi.

26 Nisan 2018 Saat: 12:47
CHP’liler Kandıra’nın köyünde sorunları dinledi
CHP’liler Kandıra’nın köyünde sorunları dinledi

Çerçili Köyü sakinleri ile bir araya gelen CHP’liler, köylülerin sorunlarını dinledi. Çerçili Köyü programına CHP İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Naim Keskin, Sabriye Şahin, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, Kadın Kolları Kandıra İlçe Başkanı Arzu Güngör ve yönetimi ve İlçe Yöneticileri katıldı.

Köylüler yoğun ilgi gösterdi

CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Harun Özgür Yıldızlı, Naim Keskin, Sabriye Şahin, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya Kandıra İlçe Örgütü’nün organize ettiği köy programına katılarak köy sakinleri ile bir araya geldi. Çerçili Köyü Köy Temsilcisi Nevin Toygara’nın ev sahipliğinde CHP’li kadınlar köylü kadınlarla ev toplantısı yaptı, CHP’li erkek yöneticiler ise köy kahvehanesinde köylü erkeklerle sohbet ettiler. Çerçili Köyü sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği CHP’liler köylülerin sorunlarını dinlediler.

Sorunları dinlediler

CHP’li kadınları evlerinde ağırlayan köylü kadınlar yaşadıkları sıkıntıları aktarırken, erkekler de Kandıra’da fındık işçilerinin yaşadığı sorunları, köydeki genç nüfusun azaldığını, işsizlikten dolayı özellikle gençlerin köyleri terk ettiğini ifade ettiler. CHP İl Başkan Yardımcıları Harun Yıldızlı ve Naim Keskin ise Köylerde tarımın bitirildiğini belirterek, mazot fiyatı almış başını gidiyor, verimli topraklarımız var ama tarım bitirilerek her şey dışarıdan ithal ediliyor. CHP’nin iktidarında tarım politikası değiştirilecek, köylerimiz köy statüsüne geri döndürülecek” dediler.

Eyisabuncular “yoğun tempoda çalışıyoruz “

Köy programı sonrasında kısa bir açıklama yapan CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, “Biz Kandıra da seçim startını 15 gün önceden başlattık. Kandıra’yı bölgelere ayırarak çalışmalarımıza ona göre başladık. Kandıra’da 300 köy var. Şuana kadar 30 köyde yapılanmamızı tamamladık. Her gün yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Özellikle bire bir görüşmeler yapıyor, ev ziyaretlerinde bulunuyoruz. Kandıra İlçe Örgütü olarak biz seçime hazırız. Taşın altına elimizi koyduk” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat