Özdilek

Siyaset

CHP’liler batı bölgesine çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve ekibi 7 Ocak’da yapılan kongrenin ardından çalışmalara tekrar hız verdi.

20 Şubat 2018 Saat: 08:28
CHP’liler batı bölgesine çıkarma yaptı
CHP’liler batı bölgesine çıkarma yaptı

Sarıbay her Cumartesi batı bölgesinde olacak

Her gün çeşitli etkinliklerde bulunan Sarıbay bundan sonra haftanın bir günü (Cumartesi) batı bölgesinde olarak batı bölgesinde çalışmalar yapacak.

Yoğun çalışma

Batı bölgesinin önemli olduğunu dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bugünden itibaren haftanın bir günü, Cumartesi gününü batı bölgesindeki çalışmalara ayıracağım “ dedi. Bu bağlamda ilk çalışmasını Gebze ilçede yapan Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İl yöneticileri, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, Gebze İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları Gebze İlçe Başkanı Savaş Gayretli, Gençlik Kolları İl ve İlçe Yöneticileri ve Meclis üyeleri ile birlikte ilk programını gerçekleştirdi.

Taziye ziyaretinde bulundular

Sarıbay ve Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindekiler ilk olarak Hakkari de şehit düşen askerimiz İlker Ağçay’ın acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Ardından Kocaeli bölgesinde birinci olan ve Türkiye finallerinde Kocaeli’yi temsil edecek olan Gebze Beylikbağıspor 16 yaş altı takım oyuncularını, Kulüp Başkanı Ümit Yalsız ve Teknik Direktör Tevfik Ünal’ı ziyaret ederek balarılarından dolayı tebrik edip, Türkiye finallerinde başarılar dilediler.

Bu işin siyaseti olmaz

Tapu sorunu yaşayan Gebze Hürriyet, Beylikbağı ve Ulus Mahallelerinde esnaf ziyareti yapan CHP’liler, esnafa hayırlı işler bol kazançlar dileyerek, kahvehanelerde ve sokakta vatandaşla sohbet ettiler. Bu sorunun çözülmesi en büyük temennimiz diyen CHP’liler, “Bu işin siyaseti olmaz. İnsanlar mağdur. En büyük dileğimiz bu sorunun çözülmesi. Biz CHP olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” dediler. CHP’liler, Gebze Giresun Dereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ahmet Aslan ve yönetimini, Kocaeli Giresun Dernekler Birliği Başkanı Sebahattin Kılıç ve yönetimini, Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir ve yönetimini ve son olarak Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneğini ziyaret ederek Gebze İlçe programını sonlandırdılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat