Özdilek

Siyaset

CHP’li Yedekci iktidarı uyardı: “kaçarak kurtulamazsınız”

CHP İstanbul Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Gülay YEDEKCİ, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma ile Sinop Nükleer Santrali bilgilendirme toplantısının kentten 10 kilometre uzakta yapıldığı dile getirdi.

7 Şubat 2018 Saat: 12:58
CHP’li Yedekci iktidarı uyardı: “kaçarak kurtulamazsınız”
CHP’li Yedekci iktidarı uyardı: “kaçarak kurtulamazsınız”

CHP’li Dr. Gülay Yedekci, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada “Kaçarak kurtulamazsınız. Vatandaşa hesap vermek ve açıklama yapmak zorundasınız” diyerek iktidara seslendi.

Kansere harcanan para: 3 Milyar Dolar

AKP Grup Başkan Vekili tarafından kansere harcanan paranın 3 milyar dolar olarak açıklandığını vurgulayan Yedekci, “Bu nükleer enerji santralleriyle kanser olan hastaların sayısının ne kadar arttığını hep beraber görüyoruz. O 3 milyar dolar parayı sürdürülebilir enerjiye aktarsınlar, güneş enerjisi, rüzgâr enerjisi, toprak enerjisi, füzyon enerjisi kullanılsın. İnsanlarımız ölüm ile para, işsizlik arasında, elektrik ile kanser arasında sıkıştırılmasın” dedi.

Para aşkınızdan vazgeçiniz

İktidarı para aşkından vazgeçerek insanlarımıza değer vermeye davet eden Yedekci, “İnsanlarımıza değer verilmeli, insan sağlığı ve can her şeyin üzerinde tutulmalıdır. Para aşkınızdan vazgeçiniz” diyerek sözlerini bitirdi.

Etiketler: Gülay Yedekci,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat