Özdilek

Ekonomi

CHP’li Böke’den KOTO ziyareti

CHP Pm üyesi İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke KOTO ziyaretinde yaptığı aktarımlar ile herkesi etkiledi.

18 Haziran 2018 Saat: 15:49
CHP’li Böke’den KOTO ziyareti
CHP’li Böke’den KOTO ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke Kocaeli’deki programları kapsamında Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve yönetimini ziyaret etti. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkan Yardımcısı Demet Karaman, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Ali Doğan, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım da ziyarette hazır bulundu.

 

Herkesi etkiledi

Ekonomist olan Selin Sayek Böke daha önce iki kez daha ziyaret ettiği KOTO’da katıldığı toplantılardan oldukça verim aldığını ifade etti. Böke, “İl Başkanlığına yaptığım ziyaretin ardından ilk randevuyu sizden aldık. Daha önce KOTO’da gerçekleştirdiğimiz toplantılar oldukça keyifli ve verimliydi” dedi. KOTO Başkanı Necmi Bulut ise Böke’yi bir kez daha ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Önceki ziyaretlerinizde ekonomi üzerine yaptığınız konuşmalar ve açıklamalar tüm katılımcıları çok etkiledi. Görüşlerinizi ve bilgilerinizi burada aktarıyor olmanız bizler için mutluluk verici” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat