Özdilek

Siyaset

CHP’li Aday Adayı SEZER İyi Parti Ziyaret etti

CHP Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Parti Tavşantepe Mahalle Temsilciliğini Ziyaret Etti

20 Mayıs 2018 Saat: 09:10
CHP’li Aday Adayı SEZER İyi Parti Ziyaret etti
CHP’li Aday Adayı SEZER İyi Parti Ziyaret etti

Hemşericilikte Parti Ayrımı Yapılmaz

CHP’nin Kandıralı Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Partinin Tavşantepe Mahalle Temsilciliğini ziyaret ederek başarılar diledi. SEZER Kandıralı ve Manav Türklerinin yoğun olarak ikamet ettiği bu bölgede her partiden hemşerisinin olduğunu belirterek, parti ayrımı yapmaksızın tüm hemşerilerim ile buluşmak, sohbet etmek istiyorum. İyi Parti Mahalle Temsilcisi ve buradaki bir çok kişi; ya tanıdık, ya komşumuz, ya akrabamız, yada dostumuz-arkadaşımızdır. Hemşerilerinizin içine girdiğiniz zaman partililiği bir kenara bırakıp, ortak sıkıntılarımızı konuşmamız gerekir, çözüm ve çözüm yollarını konuşmamız gerekir. Her zaman partili ayrımı yapmaksızın bana ulaşabilirsiniz. Dedi. 

 

Hemşerilerimizi Güzel Mevkilerde Görmek İsteriz

İyi Partililer bu hoş ziyaret için teşekkür ederken, hemşerilerimizi güzel yerlerde görmek, hangi partide olursa olsun kapısını çalacağımız noktalarda görmek hepimizi mutlu edecektir. Bu süreçte başarılar diye iyi temennilerde bulundular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat