Özdilek

Güncel

CHP Kocaeli, İzmit Muhtarlar Derneği’ni ağırladı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimini ziyaret eden İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl ve yönetimi CHP İl Örgütü’ne yeni dönemde başarılar diledi.

30 Haziran 2020 Saat: 20:21
CHP Kocaeli, İzmit Muhtarlar Derneği’ni ağırladı
CHP Kocaeli, İzmit Muhtarlar Derneği’ni ağırladı

CHP Kocaeli, İzmit Muhtarlar Derneği’ni ağırladı

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimini ziyaret eden İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl ve yönetimi CHP İl Örgütü’ne yeni dönemde başarılar diledi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl ve yönetimini partinin il örgütü binasında ağırladı. İl kongresinin hemen ardından araya giren pandemi dönemi sebebiyle tebrik ziyaretini yeni gerçekleştirdiklerini ifade eden İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimine yeni dönemde başarılar diledi.

 

Sizler için 7/24 mesaideyiz

Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yıldızlı, “Muhtarlarımız halkımızın mahallerdeki en önemli devlet temsilcileri. Sizlere destek olmak bizlerin en asli vazifesi. Çünkü sizlerin taleplerini yerine getirmek halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaktır. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak da bizlerin boynunun borcudur.  Tüm ilçelerimizde muhtarlarımızı ziyaret etmeye başladık. Sizlerin ilettiği sorunları en kısa sürede çözmek için 7/24 mesaideyiz. Bir kez daha ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat