Özdilek

Siyaset

CHP Kocaeli’den Ramazan sonrası için Miting talebi

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Yalova mitinginde bir araya gelen Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Ramazan Bayramı sonrasında ilimizde miting düzenlemek istediklerini İnce’ye ilettiklerini söyledi

6 Mayıs 2018 Saat: 00:15
CHP Kocaeli’den Ramazan sonrası için Miting talebi
CHP Kocaeli’den Ramazan sonrası için Miting talebi

24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak olan CHP’den yarışa katılan’nin Yalova mitingi kentin Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Çevre illerden de yoğun katılımın sağlandığı mitinge CHP Kocaeli Örgütü de büyük ilgi gösterdi. İlçe örgütlerinin kaldırdığı otobüslerle alana gelen partililer cuumhurbaşkanı İnce’ye büyük destek verdi.

 Yoğun ilgi

Kocaeli il örgütünün üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarının yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, milletvekili aday adaylarından Mehmet Ümit Küçükkaya, Yaprak Fidancı ve Orkun Utkubaş da ilimizden mitinge katılan isimler arasındaydı.

 Kocaeli mitingi yakında

Miting öncesinde cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ilk olarak çocukluğunun geçtiği Elmalık Köyü’nü ziyaret etti. Muharrem İnce’ye miting alanına gelişinde partinin Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay eşlik etti. Sarıbay, Kocaeli’de Ramazan Bayramı sonrası miting talep ettiklerini cumhurbaşkanı adayı İnce’ye ilettiklerini belirterek, “Kendisi henüz programların oluşturulmadığını en kısa zamanda talebimizi değerlendirerek Kocaeli mitingini düzenleyeceklerini söyledi” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat