Özdilek

Siyaset

CHP Kocaeli, Çakar’ı Tebrik Etti

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ı makamında ziyaret ederek ilçe başkanlığı görevi için hayırlı olsun dileklerini iletti.

17 Mayıs 2018 Saat: 19:49
CHP Kocaeli, Çakar’ı Tebrik Etti
CHP Kocaeli, Çakar’ı Tebrik Etti

Yönetimler de katıldı CHP İzmit İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hakan Çakar, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini ağırladı. İlçe başkanlığı görevi sonrasında tebrikleri kabul eden Çakar’ın bugünkü konuğu olan İl Başkanı Sarıbay ve yönetimi de Çakar’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette; İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, Meclis Üyesi Veli Beyaztaş, Birol Sağlam ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

“Biz büyük bir aileyiz” Ziyarette ilk olarak İlçe Başkanı Hakan Çakar’a çiçek takdim eden Sarıbay, “Partide çeşitli görevler alan ve en son ilçe başkan yardımcılığı yapan Hakan Çakar’ın bu görevi de layıkıyla yapacağından eminiz. Zor bir dönemde önemli görevi üstlendi. Bu yüzden kendisine hem teşekkür ediyor hem de başarılar diliyoruz” dedi. Sarıbay, merkez olmasından dolayı İzmit İlçe Başkanlığı’nın kendileri açısından önemli bir yere sahip olduğunu da belirtip, “Biz büyük bir aileyiz. Bazı anlaşmazlıklarımız olabilir. Ama bu dönemde aramızdaki farklılıkları bitirmeliyiz. Herkes bu konuda dikkatli olsun” dedi.

“Biz hazırız” İlçe Başkanı Hakan Çakar ise yapılan ziyaretten dolayı İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve “Bizim kimseyle küskünlüğümüz yok. Siz bizim valimizsiniz. Vereceğiniz emirleri uygulamaya hazırız. 24 Haziran’daki seçimin öneminin farkındayız. Herkes bu süreçte elini taşın altına koyacak” ifadelerini kullandı. Görüşlerinin paylaşılmasının ardından 24 Haziran süreci ve 9 Haziran’da ilimize gelecek Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin programı hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat