Özdilek

Siyaset

CHP Kandıra Belediye Başkanlığına İlk Aday Sezer

CHP Genel Merkezinin 19 Ekim Cuma günü son gün olarak açıkladığı ve 1 hafta daha uzattığı adaylık başvurularında Kandıra’ya Kandıra’nın yeni siyasetçilerinden Cevdet SEZER ilk başvuruyu yaptı.

20 Ekim 2018 Saat: 18:55
CHP Kandıra Belediye Başkanlığına İlk Aday Sezer
CHP Kandıra Belediye Başkanlığına İlk Aday Sezer

24 Haziran seçimlerinde Milletvekilliği aday adayı da olan Sezer , Kandıra’nın köklü ailelerinden Bektaşlar sülalesinin 3 kuşak torunu . Kandıra Sucuali Köyü Mahallesi doğumlu olan SEZER’in çevresi çok geniş. Kandıralılar tarafından tanınan ve sevilen Sezer’in adaylık başvurusu CHP Kandıra örgütünde sürpriz oldu.

 

İsmi her dönem konuşulan Kenan Evin’in kazanamayacağını düşünüp seçime girmek istememesi, İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu’nun yönetimi yeni oluşturmuş olması ve süresi içerisinde istifa etmemesi nedeniyle aday olmayacağı konuşulurken, Kandıralıların yakinen tanıdığı ve ismi kulislerde geçen Hüseyin Acurman’ın yerel seçimlerde aday olmayacağını çevresine söylediği belirtiliyor.

 

Sezer’in Milletvekilli aday adaylığı sürecinde etkili çalışması, organize olması, basın ve halkla ilişkileri üst düzeyde kullanabilmesi, hitap yeteneğinin iyi olması  ve sosyal bir çevresi olması nedeniyle belediye başkanlığı için ilçe örgütünün ve il örgütünün desteğini alacağı kesin görünüyor.

 

Sezer’in yerel halktan biri olması, Kandıra kültürü ile büyümesi ve çok geniş bir çevre tarafından tanınması nedeniyle adaylığına ilçe il örgütünün sıcak baktığı belirtiliyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat