Özdilek

Siyaset

CHP kampanyasını İstanbul’da yürütecek 5 kurmay belirlendi

Bu 5 ismin dışında hiçbir CHP‘linin, kampanya ile ilgili yorum, analiz ve değerlendirme yapmamaları isteniyor.

13 Mayıs 2019 Saat: 15:16
CHP kampanyasını İstanbul’da yürütecek 5 kurmay belirlendi
CHP kampanyasını İstanbul’da yürütecek 5 kurmay belirlendi

CHP kampanyasını İstanbul’da yürütecek 5 kurmay belirlendi

Kılıçdaroğlu‘nun talimatına göre İmamoğlu ve Kaftancıoğlu dışında İstanbul seçimlerinde kampanya sürecini yürütmek üzere; CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Onursal Adıgüzel’in görevlendirildi. Bu 5 ismin dışında hiçbir CHP‘linin, kampanya ile ilgili yorum, analiz ve değerlendirme yapmamaları isteniyor.

“YSK darbesi sonucu gaspedilen İBB başkanlığı seçimleri…”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu imzası ile CHP örgütlerine gönderilen yazıda; 23 Haziran‘da YSK darbesi sonucu gaspedilen ve yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde kampanya sürecini tüm boyutlarıyla yürütmek amacıyla genel merkezimizce; Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı; Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel görevlendirilmiştir” denildi.

“Sürecin uyum içerisinde yürütülmesi için büyük önem…”

İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte; 23 Haziran‘daki demokrasi mücadelesi zaferle sonuçlanıncaya kadar CHP örgütü ve tüm yurttaşlarla beraber bu sürecin uyum içinde yürütülmesinin büyük önem taşıdığı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat