Özdilek

Siyaset

CHP İzmit’ten 500 kişilik iftar

CHP İzmit İlçe Örgütü’nün ilçe binası önünde yaklaşık 500 kişiye verdiği sokak iftarı yemeği ile partililer seçim çalışmalarının yorgunluğunu attı

19 Mayıs 2018 Saat: 12:41
CHP İzmit’ten 500 kişilik iftar
CHP İzmit’ten 500 kişilik iftar

CHP İzmit İlçe Örgütü önceki akşam ilçe binası önünde düzenlediği iftar yemeği ile partilileri buluştu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Sekreteri Hüseyin Acurman, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Bilgi Dehmen, Selim Yıldız ve Sabriye Şahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Alparslan Seymen ve partinin milletvekili aday adayları da davetliler arasındaydı.

 

Siyasi sohbetler

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehdi Kaan Günan ve ilçe üyelerinin yakından ilgilendiği misafirlerin sofrasından siyaset eksik olmadı. Orucun açılmasının ardından partililer, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen’in dua okumasına eşlik etti. CHP’lilerin yanı sıra iftar yemeğinde Millet İttifakı ile bir araya gelen İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Emrah Alper  Bozatlı, il ve ilçe yöneticileri ile milletvekili aday adayları, SP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Gökmen de hazır bulundu.

 

Sokak iftarlarına katılacağım

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimine teşekkür eden İl Başkanı Cengiz Sarıbay, lüks otellerde verilen iftar yemeklerinden ziyade sokak iftarlarını daha çok benimsediğini ifade ederek, “Partililerimizin ilçe binaları önünde ya da uygun buldukları sokaklarda verecekleri iftarlara her zaman katılacağım. Yüzümüzü göğe çevirdiğimiz bu buluşmaları ‘Gökyüzü İftarı’ olarak adlandırıyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat