Özdilek

Siyaset

CHP İzmit, Mahallelerde Sorunları Dinledi

CHP İzmit İlçe Başkanlığı, Milletvekili Adayları Anıl Acurman ve Muhip Kanko ile birlikte mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti, sorunları dinledi.

23 Mayıs 2018 Saat: 18:02
CHP İzmit, Mahallelerde Sorunları Dinledi
CHP İzmit, Mahallelerde Sorunları Dinledi

Adaylarla muhtarlara ziyaret CHP İzmit İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlıkları da ziyaret ediyor. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Av. Anıl Acurman, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan, İlçe SKM Başkanı Mehmet Baştürk, Meclis Üyesi Aliye Hale Meriç ve İzmit İlçe yöneticisi Dalistan Filiz’in katılım sağladığı ziyaretlerde Gündoğdu Köyü Muhtarı Çetin Ersoy, Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu ve Malta Mahallesi Muhtarı Bekir Boz’u muhtarlık ofislerinde ziyaret edildi.

“Dinlenmemek üzere yola çıktık” Mahalle muhtarları ziyaretlerinde mahallenin sorunlarını ilk ağızdan dinleyen CHP’liler, esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek onların da sorunlarını dinledi. Ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Umudumuz ülkemizin sorunları kadar diri ve gerçek, bizim tek derdimiz ve kaygımız memleket. Bizler dinlenmemek üzere bu yola çıktık. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için gece gündüz çalışacağız” dedi. Milletvekili Adayları Anıl Acurman ve Kanko da esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde 24 Haziran’a kadar sokaklarda olacaklarını belirterek yaşanabilecek bir Türkiye’nin sözünü verdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat