Özdilek

Siyaset

CHP İl Örgütü Saraybahçe Polis Merkezini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Saraybahçe Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

11 Nisan 2018 Saat: 15:00
CHP İl Örgütü Saraybahçe Polis Merkezini ziyaret etti
CHP İl Örgütü Saraybahçe Polis Merkezini ziyaret etti

Samimi ortam

CHP İl Başkan Vekili Nilay Merttürk, İl Yöneticileri Av. Hüseyin Acurman, Hasan Akar, Harun Özgür Yıldızlı, Naim Keskin, Metin Düzgün ve Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ile birlikte Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Saraybahçe Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Merkez de görev yapan emniyet mensuplarının günlerini kutlayan CHP’liler, Polis Merkezi Amiri Bülent Dinç ile de sohbet ettiler. Samimi ortamda geçen ziyarette CHP’liler Dinç’e çikolata hediye etti.

Sizler toplumsal huzurun güvencesisiniz

Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti diyerek sözlerine başlayan Saraybahçe Polis Merkezi Amiri Bülent Dinç, “Kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız” dedi. Kentimizin, ülkemizin huzurlu bir yer olması için gece gündüz çalışan polis teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak sözlerine başlayan CHP İl Başkan Vekili Nilay Merttürk, “Ülkemizin dört bir tarafında gece gündüz büyük bir özveri ile çalışan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun. Sizler toplumsal huzurun güvencesi, Türk Polis Teşkilatı da gözde bir kuruluştur” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat