Özdilek

Siyaset

CHP İl Örgütü’ne KTO’dan ziyaret

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetim kurulu üyeleri parti binasında KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimini ağırladı.

2 Temmuz 2018 Saat: 19:31
CHP İl Örgütü’ne KTO’dan ziyaret
CHP İl Örgütü’ne KTO’dan ziyaret

Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Recep Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetim kurulu üyelerini partinin il binasında ziyaret etti. KTO Başkanı Recep Öztürk, 24 Haziran seçimleri öncesinde CHP Parti Meclisi (PM) üyesi İzmir Milletvekili ekonomist Selin Sayek Böke’nin katılımı ile CHP İl Örgütü tarafından yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 Böke’nin tekrar gelmesini istiyoruz

Öztürk, “Sayın Selin Sayek Böke’nin katılımı ile gerçekleştirdiğiniz ziyaretten tüm yöneticilerimiz ve üyelerimiz çok memnun kaldı. Bu toplantının tekrar edilmesini ve Sayın Selin Sayek Böke’nin ekonomi üzerine KTO’da bir konferans vermesini istiyoruz” dedi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise yapılan ziyaretin kendileri içinde oldukça verimli geçtiğini belirterek, PM üyesi Selin Sayek Böke’nin katılımı ile en kısa zamanda yeni bir toplantı düzenlenmesi için program oluşturacaklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat