Özdilek

Siyaset

CHP İl Örgütü, Çayırova muhtarlarını dinledi

Kocaeli genelinde muhtarlık ziyaretlerini sürdüren CHP Kocaeli bu kez Çayırovalı muhtarlar ile bir araya geldi

21 Ağustos 2020 Saat: 10:33
CHP İl Örgütü, Çayırova muhtarlarını dinledi
CHP İl Örgütü, Çayırova muhtarlarını dinledi

CHP İl Örgütü, Çayırova muhtarlarını dinledi

Vatandaşların sorunlarını kamuoyu gündemi oluşturarak çözmek adına Kocaeli genelinde muhtarlık ziyaretlerini sürdüren CHP Kocaeli bu kez Çayırovalı muhtarlar ile bir araya geldi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, halkın talep ve sorunlarına çözüm üretmek için muhtarlık ziyaretlerine Çayırova ilçesinde devam etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Çayırova İlçe yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Çayırova Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri Halis Koç, Yılmaz Bilmez ve Tayfun Budak ziyaretlerde muhtarların ilettiği sorunları dinledi.

 

Tüm muhtarlıkları ziyaret ettiler

CHP Kocaeli, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven, Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Kadir Güven, Akse Mahallesi Muhtarı Sezai Atik, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya, , Yenimahalle Muhtarı Yunus Köse, Çayırova Mahallesi Muhtarı Ermiş Özmen ve Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ile muhtarlık binalarında bir araya geldi. CHP’liler çalışma yaptıkları bölgede esnaflık yapan eski belde başkanı Ali Koç’u da ziyaret etti.

 

Vatandaşın sesi sizsiniz

Muhtarların ilettiği sorunları tek tek dinleyen CHP’liler, çözüm noktasında tüm talepleri kamuoyu gündemine taşıyacaklarını ve belediye meclislerinde de gündeme getireceklerini ifade etti. Her talep ve sorunu not alarak plan haritasını çıkartan CHP Kocaeli’ye tüm muhtarlar ilgilerinden dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Ziyaretlerin siyasi bir amaç gütmediğinin altını çizen CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Sizler vatandaşlarımızın sesisiniz. İlettiğiniz talep ve sorunları çözüme kavuşturmak da bizlerin görevi” diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat