Özdilek

Siyaset

CHP İl Başkan Vekili Yıldızlı İMO’yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Vekili Harun Özgür Yıldızlı, İl Yöneticileri 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesini ziyaret ederek başkan seçilen Tolga Ok ve yönetimine başarılar diledi.

3 Mart 2018 Saat: 21:10
CHP İl Başkan Vekili Yıldızlı İMO’yu ziyaret etti
CHP İl Başkan Vekili Yıldızlı İMO’yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Vekili Harun Özgür Yıldızlı, İl Yöneticileri Bilgi Dehmen, Selim Yıldız, Demet Özgün Karaman ve Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya ilke birlikte iki hafta önce 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesini ziyaret ederek başkan seçilen Tolga Ok ve yönetimine başarılar diledi.

Yeni dönemin başarılı olmasını diledi

İki hafta önce 11. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiren İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden CHP İl Başkan Vekili Harun Özgür Yıldızlı, “Yeni dönem başta başkan Tolga Ok olmak üzere tüm yönetimine hayırlı olsun. Bu 3. Döneminiz. İki dönemdir çalışmalarınızı yakınen takip ediyorum. Başarılı çalışmalara imza attınız. 3. Dönemde de bu çalışmalarınızın devam edeceğine inanıyorum” dedi. Konuşmasında Afrin’de gerçekleşen zeytin dalı operasyonuna da değinen Yıldızlı, “Ülkemizin durumu ortada. Önceki gün bölgeden bizleri derinden yaralayan haber aldık. Hepimizin yüreği yanıyor. 8 tane şehidimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu durumun en kısa zamanda sonuçlanmasını ve canlarımızın ayakları bir taşa takılmadan geriye dönmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Olgunluk dönemimiz

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, “Nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Şahsınızda tüm yönetici arkadaşlara da teşekkür ediyorum. CHP olarak bizleri kongremizde de yalnız bırakmadınız. Bu üçüncü dönemimiz. Biz olgunluk dönemimiz diyoruz. Daha güçlü bir dönem için kaldığımız yerden hep beraber yolumuza devam ediyoruz “ dedi. Afrin’de gerçekleşen operasyonda şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Ok, “Aldığımız haberler hepimizi derinden yaralıyor. Biz insanlar ölsün savaş olsun istemiyoruz ama konu vatansa gerisi teferruattır. Biran önce oradaki huzur ortamının oluşmasını Mehmetçiciğimizin vatanımıza sağ salim geri dönmesini temenni ediyoruz “ diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat