Özdilek

Siyaset

CHP Gençlik Kolları genç meclis üyesi adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Örgütü, genç meclis üyesi adaylarını basına tanıttı.

3 Mart 2019 Saat: 12:10
CHP Gençlik Kolları genç meclis üyesi adaylarını tanıttı
CHP Gençlik Kolları genç meclis üyesi adaylarını tanıttı

CHP Gençlik Kolları genç meclis üyesi adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Örgütü, genç meclis üyesi adaylarını basına tanıttı.

Haber detayı

Deniz Karamert- CHP Gençlik Kolları İl Örgütü, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kandıra, Başiskele ve Dilovası hariç 9 ilçede aday olan genç meclis üyesi adayları ile kahvaltılı organizasyonda bir araya geldi. KYÖD Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa 44 genç meclis üyesi adayın yanı sıra CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve eşi Av. Nurdan Sarıbay, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, Gençlik Kolları Genel başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Gökhan Orhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Gençlik Kolları İl Yönetimi, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut, Gençlik Kolları Derince İlçe Başkanı Özlem Durak, Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Serhat Yalçın, Gençlik Kolları Gebze İlçe Başkanı Savaş Gayretli, Gençlik Kolları Çayırova İlçe Başkanı Erdem Sünbül, Gençlik Kolları Darıca İlçe Başkanı Ümit Kızılbuğa ve Gençlik Kolları Başiskele İlçe Başkanı Levent Soycan katıldı. Programda genç meclis üyesi adaylarına sandık seçmen listeleri dağıtıldı.

Gökan Orhan, “amacımız mart’ın sonunu bahar yapmak “

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Gökhan Orhan; “Herkse kendi ilçesinde, kendi bölgesinde mücadele ediyor, bu düzeni değiştirmek için emek harcıyor. Ciddi bir süreçten geçiyoruz. Gençlerimiz listede oldukça fazla yer aldı. Bunun için bizlerinde her zaman yanında olan İl Başkanımız Av. Cengiz Sarıbay’a teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Türkiye’de Mart’ın sonunu bahar yapmak için mücadele edeceğiz. CHP Gençlik Kolları, milletvekili ya da meclis üyesi olmak için mücadele eden gençlik değildir. Gençlik Kolları Türkiye’de önemli bir yapıdır. Siyasete damga vuran ciddi isimler çıkmıştır gençlik kollarından. Kocaeli’yi yönetecek kadrolar burada. Bu fotoğrafta bunu görüyorum “ dedi.

Emre Andız, “oy arttırma üzerine bir çalışma yapmalıyız”

Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız; “Aday adaylarımızı tanıttık. 31 Mart’a kadar durmadan, yılmadan yapacağımız bir çalışma var. Gençlerin listede olmasının ne kadar kutsal olduğunu göstereceğimiz bir dönem. Tüm meclis adaylarımızın oy kullandıkları sandıklardaki seçmen listesini hazırladık. Onları dağıtacağız kendilerine. Önce kendi sandıklarında çalışma yapacaklar. Önce insan kendi kullandığı sandıkta birinci çıkmalı ve oyunu arttırmalı. Buradaki tüm yol arkadaşlarımdan istediğim bir şey var. Seçim çalışmalarında yer almak adayla beraber gezip fotoğraf vermek değildir. Seçim çalışması birebir önce kendi mahallemizde, kendi sandığımızda, kendi arkadaşlarımızla yapılan bir çalışmadır. Oy arttırma üzerine bir çalışma yapmalıyız. Bizler belediyenin imkanları ile kart basıp maaş alan gençler değiliz. Hepimiz anlının terini silip yerelde ve genelde mücadele eden gençleriz. Bizim yolumuz gerçekten önemli ve kutsal bir yol. 31 Mart’ta isteğimiz partimizi tüm ilçelerde ve büyükşehirde iktidar yapmak. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum “ifadelerini kullandı.

Sarıbay, “bir oydan ne olur demeyin “

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay; Aranızda bulunmaktan onur duyuyorum. Bugün üç tane kahvaltı vardı ama ben eşimle beraber gençlerle birlikte olmak istedim. Gençlik örgütleri ve kadın örgütleri olmasa hiçbir siyasi partinin başarılı olması mümkün değildir. Ben şahsım adına gençlik ve kadın örgütlerimle gurur duyuyorum. 44 genç arkadaşım listede ve en az 15, 16 genç arkadaşım seçilebilir yerde. Ben meclis üyeliğini şehir milletvekilliği olarak görüyorum. Sizlerde şehir milletvekili olacaksınız. Bir oydan ne olur demeyin. Yalova bir oyla alındı. Genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Listelerde genç arkadaşlarımın yer alması için çaba gösterdim. Bu size olan güvenimi gösteriyor. Beni mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Her türlü sıkıntınızda yanınızdayım” diye konuştu.

CHP’NİN GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Karamürsel: Anıl Aksu, Ceyhun Uğulu, Süleyman Kılınç, Elif Özkoşar, Selcan Öngel, Özlem Ünal, Sıla Sarılgan, Pınar Kallenci, Yiğit Karaca, Canset Akyıldız.

Çayırova: Tayfun Budak, Gürkan Demir, Emre Doğan, Mertcan Kürekçi.

Kartepe: Tugay Adak, Hamit Canşirin, Gökhan Gül, Cengiz Adıgüzel.

Derince: Rıza Özcan Elden, Yunus Emre Şimşek, Neslihan Gizem Sarıkaya, Zeliha Çelik, Dudu Çevik, Ozan Aşık, Merve Tüysüz.

Gölcük: Gülcan Güçdenizci, Güney Yılmaz, Fikri Berfu Gürel, Hüseyin Melih Güler, Mustafa Saral, Asena Kahraman, Gürcan Bekar.

Darıca: Aydın Işık, Özkan Sarıtoprak, Rahime Turgut, Burcu Başer Üstün, Ozan Kaşıkçı, Emrah Güçlü.

Gebze: Gökhan Yamen, Sinan Çeper, Cemre Öğüt.

İzmit: Devrim Bal, Selin Hazer, Tevfik Talha Topçu, Özge Ulusoy Ulugün.

Körfez: Sevgi Yaman Kel.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat